vectranın geç çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan captain81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valf konusuna ben de katılıyorum ama arabada zaten sorun veren 2 parça mevcut. bunlar varken başka yere en azından şimdilik bakmanın gereği yok :)

Eski arabaları hatırlatma bana ustam, içim gider hep, ne güzel günlerdi, karbüratör, platin, meksefe. derdi yoktu arabaların, beyinmiş, abs'ymiş..peeeehhh :)
ok ama ndn bulmuyorlar arızayı bugun bı vectra b nın akıs metreyı deneyıp bulamıyorlarmı? ustam ya seslı calısoyr dedılermıydı bı sıbop ayarı yapardık o iş tamam. ustam cok yakıyor dedımı bı platın degıstır bı avans yarı felan ok. ama sımdı yok egr yok abs yok lamba yandı :D

Özel bir servisle anlaş, akış metreyi değiştiririm ama 2 gün içinde arıza düzelmez ise malınızı iade ederim de.

ayrıca bu parça değiştikten sonra en az 50 km yol yapman gerekirki ertesi gün aracın normal çalışabilsin, bilgin olsun, benden söylemesi, başka da kolay kolay kimse bilmez bunu...

selamlar

:alkis: valla doğru şimdikilere el değmiyor yok tech 2 ye sok bilmem ne bilmem ne işte iyice karıştırdılar şöyle rahat rahat motoru kurcalayamıyoruz

musa usta, yetkili servislerde gerçek usta çok az, ben yalvar yakar parça değiştiriyorum, halbuki parasıyla değilmi? yaklaşık 1 ay oldu, 1 oksijen sensörünü değiştirmeleri 1 günlerini aldı ya, böyle bir yavaşlık var, parça bende olsa giricem arabanın altına söküp değiştiricem.

Akış metrenin ne işe yaradığını bilmiyorlardır bile...

ok ama ndn bulmuyorlar arızayı bugun bı vectra b nın akıs metreyı deneyıp bulamıyorlarmı? ustam ya seslı calısoyr dedılermıydı bı sıbop ayarı yapardık o iş tamam. ustam cok yakıyor dedımı bı platın degıstır bı avans yarı felan ok. ama sımdı yok egr yok abs yok lamba yandı :D

valla prince saygı duydum sana ve engin tecrübene öyle yapıcam teşekkürler...

eğer akışmetre arızası varsa kesinlikle ondandır.ama sorun gene gecmezse kırank devir sesnsörünede bakmanı tavsiye ederim

Geri