vectranın geç çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan captain81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol kardeşim onada baktırırım,inşallah kurtuluruz.bugünde araba dünde araba kırmızı ışıkta söndü götürdüm servise,otomatik rölantı ayarlayıcısını değiştirmek gerek dedi fiyatıda ucuk yaw bu arabanın ucuz arızası yokmu?rölanti yüksek kalıyor

arkadaşlar tekrar tech 2 ile aracı kontrol ettirdim.sizin dediğiniz veriler normal,yalnız araçta oksijen sensörü ile hava akış metresinin arızalı oldugunu söylüyolar,sizin dediğiniz benzin geri dönüş valfinede bakın dedim ondan olmaz şimdiye kadar bu valfi arızalana araba olmadı bu arıza ondan dedildir dediler bende bişey diyemedim.birde bu oksijen sensörü ile hava akış metreyi değiştirmesen ne gibi bir sorun olur?2 si 300ytl.tamiri falanda olmazmış onların nedersiniz değiştirmem gerekirmi?bana yardımcı olun ona göre değiştirecem.otomatik rölanti ayarlayıcısını değiştirdim 200ytl'ye mal oldu.

sana bı taktık söyleyım gerı dönusu tıkayın arac bence cok kolay calısacak ama gerı dönusus tıkalı tutma arac kolay calıstıgı an gerı stop et vede tıkadıgın yerı ac o sekılde kullanma.. baktınkı kolay calıstı sorun enjeksıyon kutugunun ordakı valfte

enjeksiyonun ordaki valf ne valfi?

Ben demiştim hava akış metresine baktır diye, Tansu Ustam tutturdu geri dönüş valfi diye :) :) (kızma ustam, dostuz), hava akış metreyi değiştir, oksijen sensörünü elletme. Oksijen Sensöründe arıza yok, akış metre saçma sapan değer verdiği için aracın oksijen sensörü çok zengin veya çok fakir görüyor, daha doğrusu görmek zorunda kalıyor, bu yüzden arıza veriyor

Hava akış metreyi değiştir sadece...

arkadaşlar tekrar tech 2 ile aracı kontrol ettirdim.sizin dediğiniz veriler normal,yalnız araçta oksijen sensörü ile hava akış metresinin arızalı oldugunu söylüyolar,sizin dediğiniz benzin geri dönüş valfinede bakın dedim ondan olmaz şimdiye kadar bu valfi arızalana araba olmadı bu arıza ondan dedildir dediler bende bişey diyemedim.birde bu oksijen sensörü ile hava akış metreyi değiştirmesen ne gibi bir sorun olur?2 si 300ytl.tamiri falanda olmazmış onların nedersiniz değiştirmem gerekirmi?bana yardımcı olun ona göre değiştirecem.otomatik rölanti ayarlayıcısını değiştirdim 200ytl'ye mal oldu.

Son düzenleme:
sağol kardeşim onada baktırırım,inşallah kurtuluruz.bugünde araba dünde araba kırmızı ışıkta söndü götürdüm servise,otomatik rölantı ayarlayıcısını değiştirmek gerek dedi fiyatıda ucuk yaw bu arabanın ucuz arızası yokmu?rölanti yüksek kalıyor
rölanti ayarlayicisi 50€ ..

istersen linkini verebilirim.
bir türk ingiltereden güvenli gönderiyor... paypal ile..

sağol prince bende size danışayım diye servise sonra uğrarım dedim.dediğin gibi tech 2 cihazında oksijen sensörü arızalı değil zayıf yada fakir alğılıyo falan yazıyodu ama oda arıza lambası yakıyor.denemek için hava akış metrenin yenisini taktırdım ama yine arıza lambası yine yandı,oksijen sensörü zayıf algıladı falan gibi nedersin prince sonradan geçermi?yani bir müddetten sonra doğru algılarmı?senden gelen cevaba göre sadece hava akışı değiştirecem,bu arada alpasch kardeşim sende linki verebilirsin hava akış metreyi ordan alırız olmazsa!

alpasch kardeşim triger setide getirtecem.nasıl güvenilirmi?ödeme ürünü gördükten sonramı öncemi yaplıyor?

Geri