vectranın geç çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan captain81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

captain81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım sabahları geç çalışıyor,en az 5-10 saniye marşa basılı tutmam gerekiyor.servise gittiğimde benzin deposunun içindeki benzin pompasından olacağını söylediler içinde basınçmı olması lazımmış öyle bişeyler dediler,benzin pompasını biyerinden hava kaçırıyor falan dediler tamiride mümkün değilmiş,riskli olduğu için benzinin içinde çalıştığı için.motor ısındıktan sonra yapmıyor.pompada 500-600 civarıymış.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

motor yağınızı değişdirin süresi gelmiş olabilir
katkı maddeleri vat konuyla alakalı olanını kullanmayı denyin yenı yağ değişiminde
ve buji buji kablolarınıda gözden gecirin derim.
mümkünse servislere gitmeyin..

araban lpg limi ???

arkadaşlar aracım sabahları geç çalışıyor,en az 5-10 saniye marşa basılı tutmam gerekiyor.servise gittiğimde benzin deposunun içindeki benzin pompasından olacağını söylediler içinde basınçmı olması lazımmış öyle bişeyler dediler,benzin pompasını biyerinden hava kaçırıyor falan dediler tamiride mümkün değilmiş,riskli olduğu için benzinin içinde çalıştığı için.motor ısındıktan sonra yapmıyor.pompada 500-600 civarıymış.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

hayır lpg'li değil.serviste aracı tech 2 cihazına soktular birşey bulamadılar.yağı yeni değiştirdim.buji kablolarıda tamam ve bu sorun 4-5 aydır devam ediyor.geçenlerde bir otomobil programında start bujisi diye birşey duydum heralde bujilerden biri(hangisi oldugunu bilmiyorum)start bujisiymiş ilk marşa bastığında o ateşleme yapıyomuş ondan olabilirmi?:(

Son düzenleme:
dizellerde olur o, kızdırma bujisi

hava akış metreyi kontrol ettir. tech 2 'de veri listesinden bak

değerler şöyle olacak:
kütle hava akış dedektörü

• Motor rölantide çalışıyor, normal çalışma sıcaklığı
  • Bütün tüketiciler kapalı
  • Gaz pedalına basılmamış
9 ... 19 kg/saat
0,3 ... 0,7 V

veya şunların hepsini uygula
Müşteri şikayeti Çözüm
Motor çalışmıyor, marş motoru normal çalışıyor

Aşağıdaki testleri verildikleri sırayla arızalı bir komponent buluncaya kadar yapınız.

hayır lpg'li değil.serviste aracı tech 2 cihazına soktular birşey bulamadılar.yağı yeni değiştirdim.buji kablolarıda tamam ve bu sorun 4-5 aydır devam ediyor.geçenlerde bir otomobil programında start bujisi diye birşey duydum heralde bujilerden biri(hangisi oldugunu bilmiyorum)start bujisiymiş ilk marşa bastığında o ateşleme yapıyomuş ondan olabilirmi?:(

İş talimatı Nominal değer
  • Kontak KAPALI
  • Yağ basıncı manometresi KM-J-34730-91 i yakıt besleme hattına bağlayın
  • Kontak AÇIK
  • Teşhis test cihazı ayar elemanını seçin ve şalteri açın:
    Yakıt Pompa Rölesi Çalıştırıcı Testi
Basınç değeri tamam mı?
2900 hPa ( 2,9 bar) 'dan 3100 hPa ( 3,1 bar) 'a

yakıt basıncı için de bu değerleri kontrol ettir

kafalarına göre iş yapmasın servisin :)

bilgi için teşekkür ederim,servis işin tamirini değilde hemen parçadeğişimine gidiyor.sanayide arkadaşlarım var bu değerlerle onların yanına bir uğrayayım.yine gitti dünya para heralde..çok sağol....

Son düzenleme:
ben söyleyim, senin arabanda çok basit bi şey buna sebep olacak, kafanda büyütme.

bilgi için teşekkür ederim,servis işin tamirini değilde hemen parçadeğişimine gidiyor.sanayide arkadaşlarım var bu değerlerle onların yanına bir uğrayayım.yine gitti dünya para heralde..çok sağol....

teşekkürler prince keşke imkanım olsada arabamı sana getirsen sen hallederdin:)

:) sorun olursa haberleşiriz.

teşekkürler prince keşke imkanım olsada arabamı sana getirsen sen hallederdin:)

Geri