vectrama komyon vurdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecmis olsun gecen senede bizim arkadasın arabaya tır surttu hareket halinde kornaya bastık durmadı adam arabayı oynatmadık fren izinden dolayı polis çağırdık kasko karşıladı suç karşı tarafın olduğu içinde hasarsızlık indirimi bozulmadı.

Geçmiş olsun abi.

Geçmiş olsun, Allah beterinden sakınsın...

Gecmis olsun gecen senede bizim arkadasın arabaya tır surttu hareket halinde kornaya bastık durmadı adam arabayı oynatmadık fren izinden dolayı polis çağırdık kasko karşıladı suç karşı tarafın olduğu içinde hasarsızlık indirimi bozulmadı.
nedir bu kamyon, tırlardan çektiğimiz yahu aslında hafta içi ne olursa olsun akşam 17:30'a kadar yasak getircekler ağır vasıtalı araçlara...

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar allah kimseye en ufak kazalar bile nasip etmesin...

Çok geçmiş olsun hocam, cana değil mala gelsin.Bu büyük araçlara pek yaklaşmamak lazım. Bir keresinde gişelerde önümdeki kamyon, az daha üzerime çıkacaktı. adam uyuyormuydu neydi, allahtan freene bastı.... temkinli olmak lazım her zaman.

teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize umarım bu ilk ve son kazam olur...

Çok geçmiş olsun hocam, cana değil mala gelsin.Bu büyük araçlara pek yaklaşmamak lazım. Bir keresinde gişelerde önümdeki kamyon, az daha üzerime çıkacaktı. adam uyuyormuydu neydi, allahtan freene bastı.... temkinli olmak lazım her zaman.

evet haklısınız büyük araçlara yaklaşmamak lazım buda bana böylece tecrübe oldu...

bu arada arabam yapılıyor şuanda kapı komple boyanıyor birde çamurluğa rütüş yapılacak pasta fln...

Geri