Vectram Yag Yakiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bendede evvelki yağ değişiminde 3 lt ye yakın yağ eksiltti usta söyledim
alt carteri sıkıladı delphi yağ lıkkanmıştık elf f1 diye bir yağ aldırdı
ve şimdi bakm gelmek üzere 8500km falan oldu 1lt civarı eksiltti ama kaç yere sordum opel 1-2 lt eksiltir dediler ama sübab lastiklerini bende bi baktıracam

sonmocan' Alıntı:
eksozdan mavi dumanı görene kadar devam, boşuna masraf etme. üstten eksantrikli motorlar bir miktar yağ eksiltir ve bu da normaldir.

5000 de 1 litre hiç bir şey.
canını sıkma
KATILIYORUM

kdogan' Alıntı:
kesinlikle yalan söylüyorlar, koydukları yağın kaliteli birşey olduğundan emin ol. bana da aynısı oluyordu, sekman piston sayıp duruyorlardı. en son geçen sene komple bir bakımdan sonra uzun yolda 300km civarı gittikten sonra check oil level deyince tepem attı dönüşte koyduğunuz yağı görecem dedim acayip antin kuntin komili mısırözünden bozma dandik bir yağ koyuyorlar adamlar. üç kuruş için bu üçkağıdı yapıyorlar. bırak onu mobil koy bakalım dedim hiçbir sorun kalmadı. tanımadığın biyerse yağ koyarlarken başlarında dur. hoş benimki tanıdıktı ama %90'ı terbiyesiz olduğu için 600 milyonluk bakımda 6(?)-7lt. kaliteli yağ 50-60 milyonsa bu sofralık zeytinağını koyup edecekleri 40-50 milyona tamah ediyor şerefsizler.

Bu korkunç İnsanı iliklerine kadar donduruyor. Bendede 1000 kmde 1litre eksiltti.(astra hb 2000) Yağtamalasından sonra 1100km.oldu eksitme yok .Eksiltme olduğunda 250km yi çok sıkıştırarak kullandım .İnişve çıkışlarda ara vermeden bastım. Yukarıdaki düzanbazlıkları okuyunca bende acaba diyorum .Ama gözümün önünde gm orjinal kondu . İstedikten sonra oda yapılır.Vijdan meselesi.:good:

yağ

Kullandığın yağın kalitesine'de dikkat etmen lazım. yağ kalitesizse ondanda eksiltebilir. ayrıca o kadar fazla bi eksiltme yok bence.

kagan-opel' Alıntı:
Kullandığın yağın kalitesine'de dikkat etmen lazım. yağ kalitesizse ondanda eksiltebilir. ayrıca o kadar fazla bi eksiltme yok bence.
Sağ ol arkadaşım böyle aydınlatıcı bilgileri duyunca seviniyor insan.Hayırlı işler.:alkis:

kardeş arabanın altında yag kaçagı yoksa veya motrun üst kapagında yag olmadıgından eminsen egzozdan duman fazla atıyorsa motorun bitmiş olması yüksek ihtimal.yag keçelerinitemizle arabanın altını yıkattır motorun üstünü temizle kullan biraz bak bakalımyag var mı arabanın altında krterin üstünde üst kapakta.

woha' Alıntı:
kardeş arabanın altında yag kaçagı yoksa veya motrun üst kapagında yag olmadıgından eminsen egzozdan duman fazla atıyorsa motorun bitmiş olması yüksek ihtimal.yag keçelerinitemizle arabanın altını yıkattır motorun üstünü temizle kullan biraz bak bakalımyag var mı arabanın altında krterin üstünde üst kapakta.

Motorda kaçak olmadığı gibi terleme bile yok .geçende üst plastik muafazayı söktüm sadece boğaz da biraz terleme var. 1100 de sonra 650kmreyaptım toplam 1650 km re oldu eksilme yok. yapılan bu km red 140 üzerine çıkmadım. Birgün yine çok sıkışyırıp denemek gerek ozaman ne loacak.:good:

opel vectra 2.0 gls

arkadaşlar benim aracım 204.000 km de arcımda mavi duman atıyor ama hararet 85 de filan oralarda atımıyor amvi duman araç 90 hararet olunca mavi duman atıyor pek fazla yoğun olmasada atıyor araç çankırıdan mersine gitti mersinde biraz fazla durdu hmn hemhn 2000 km yaptı 1.5 kg gibi yağ eksiltti ama aracımın motorun üst kapağından yağ atıyor knarlardan neden olabilir bana sibob lastiklerinden olabilir diyolar görüşlerinizi bekliyorum aracım 2000 motor b kasa gls

Geri