vectrada geç çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uykucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uykucu' Alıntı:
b kasa vectram var. o kadar soguk günde sabahları hemen çalışıyor.fakat belli bi yol gitdikden sonra stop edip tekrar çalıştırınca geç çalışıyor. sebesi nedir.

birde motor ikaz lambası bi kere yanmıştı oksijen sensörünü değiştirdikden sonra.oksijen sensöründendir dedim. haftalar sonra servisi götürdüğüm de sol ön tekerle pati çektin mi dedi ben de karlı bi günde garaj önünde kaldım zorladım dedim. hatayı sildi.geçenlerde yolda bi araç yüzünden ani fren yaptım 2 saat sonra da yine başka sebeden fren yaptım.yaptıgım frenlerde araba kaymadı. ikaz lambası yandı.burda servis olmadıgından gösteremiyorum yine aynı sorunsa değişmesi gereken parça mı var. ben böyle fren yapınca yanacaksa ikaz işimiz var.tam derdimi anlatabildim mi bilmiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.[/ bakmak gerekirr

uykucu' Alıntı:
b kasa vectram var. o kadar soguk günde sabahları hemen çalışıyor.fakat belli bi yol gitdikden sonra stop edip tekrar çalıştırınca geç çalışıyor. sebesi nedir.

birde motor ikaz lambası bi kere yanmıştı oksijen sensörünü değiştirdikden sonra.oksijen sensöründendir dedim. haftalar sonra servisi götürdüğüm de sol ön tekerle pati çektin mi dedi ben de karlı bi günde garaj önünde kaldım zorladım dedim. hatayı sildi.geçenlerde yolda bi araç yüzünden ani fren yaptım 2 saat sonra da yine başka sebeden fren yaptım.yaptıgım frenlerde araba kaymadı. ikaz lambası yandı.burda servis olmadıgından gösteremiyorum yine aynı sorunsa değişmesi gereken parça mı var. ben böyle fren yapınca yanacaksa ikaz işimiz var.tam derdimi anlatabildim mi bilmiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dostum aracın lpg limi bilmiyorum ama senin sorunun çok basit sabah soğukta çalışan araç her türlü çalışır sen anladığım kadarıyla ilk çalıştırmadan sonra kısa mesafe gidiyorsun hararet çubuğun oynamadan yolculuğun bitiyor stop ediyorsun yazın bu sorunu yaşamazsın büyük ihtimalle sen sen ol hararet göstergen yerinden azda olsa hareket etmeden stop etme birde böyle dene tabi bu soğuk havada sabahları ilk çalıştırma için geçerli sonra gün boyu sıkıntı çıkmayacaktır en azından bende öyle oluyor kolay gelsin.....

Geri