Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VALLA ben bi kaç gündür megana biniyorum hiç umduğum gibi değil. 2007 model araçta benim 1997 model arabamdaki ne konfor ne yol tutuş var. Şahsen söylüyorum hayatta megane almam.
megan daha az sorun çıkarma ihtimaline karşın vectra daha oturaklı ve kaliteli bi araba bence ben 91 modelini kullanıyorum ama biçok yeni model arabadan çok daha fazla keyif alıyorum bu benm düşüncem tabi..
tabiki 2007 model ama istediğini bulamadıysan 97 derim,bir abimin 94 a kasası vardı sattı octavia aldı sıfır,onun aklıda halen opelde kalmıştı;bilginize..
10 yaş var ama elektrronik anlamda bile bizim vectralar daha ileri. Viitesler çok sert viraja girerken opeldeki güven yok. Yani başlangıçta megana hevesleniyordum ama şimdi o heves hiç yok.
VALLA ben bi kaç gündür megana biniyorum hiç umduğum gibi değil. 2007 model araçta benim 1997 model arabamdaki ne konfor ne yol tutuş var. Şahsen söylüyorum hayatta megane almam.
10 yaş var ama elektrronik anlamda bile bizim vectralar daha ileri. Viitesler çok sert viraja girerken opeldeki güven yok. Yani başlangıçta megana hevesleniyordum ama şimdi o heves hiç yok.
baybars amcamın 2008 fusıonu var ınan bıldıgın dogan arka camlar bıle elle acılıyor konfor dersen vectranın yanından bıle gecmemıs donanım sıfır vectramın sıkıstırmayan camlarını gorunce agzı acık kaldı guvenmı ben hıc kendımı guvende hıssetmıyorum ama opele bınınce ıpler benım elımde amaaaaa ıs ısın teknık ve cep kısmına gelınce 10 12 yıllık araba artık eskımısdır elın cebınden cıkmaz bu kıyasladıgın araba megan denen teneke bıle olsa 2007 model dıyorum