vectra yerine 307 almayı düsünüyoruz ama!..

oldu valla sasırdımda güzel arabaya benziyo ama iste diom ya opeli aratmasında sonra bizew :)

okadarını bilmiyorum ama vectrandan 2.0 motor vectrandan cok daha mütiş ekonomik olcak... ekonomikliğini anlatıcak kelime bulamıyorum işte... :D

uzun yol yapmıyorsanız yakıt farkeder ama uzun yol yapıp dip gaz gidiyorsanız vectra az yakıyor 1,4hdi'den :) 206 1,4hdi ve benim 2lt cdx ile 130-140 gidince benden çok yakmıştı o :D

uzun yol yapmıyorsanız yakıt farkeder ama uzun yol yapıp dip gaz gidiyorsanız vectra az yakıyor 1,4hdi'den :) 206 1,4hdi ve benim 2lt cdx ile 130-140 gidince benden çok yakmıştı o :D

aynen katılıyorum istanbuldan ankara 1 stop :D sürekli 4000 dewir 150-160 km/s ile bi depo tüple gölbaşına gidiyorum :D

vectra yı aratır diye düşünüyorum

valla hep sehir ici :)

307 1.6 hdi alın keyfine bakın bi yakınımızda var çok kral araba ama yol tutuşu vectrayı aratır. 307 den inip bizim vec c'ye binince sanki ben sürmüyorumda arabayı arkadan itekliyorlar gibi oluyorum. 307 biraz sesi içeri alan bi araba ama c4 ü bilmiyorum çünkü hiç binmedim.

1.6hdi hiç pişman olmazsın. 1.4 hdi düşünme
bende c4 1.6hdi alıp otomatik eşimde kullanıcak plan yapıyorum. chiple safe şekilde 138bg alınıyor. yok yetmez dersen 145bg e kadar çıkartıyorlar

C4'lerin otomatiklerini pek övmüyorlar Volkan abi. :)

yakıt yönunden ıyı bı o işe yarıyor fransızları sevemedım gıttı :D

Geri