Vectra Vites Değişimi Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Bir çalışma arkadaşımın opel vectrasında vites değişimi problemi var. Araç hareket halindeyken vites; 3. vitesten 2. vitese geçmiyor. Fakat araç durguğunda 2.vitese rahat geçiyor. Problemi nedir acaba? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.

Debriyaj baskı-balatasıdır büyük ihtimalle.Bir kontrol ettirmesinde fayda var.Tam ayıramıyor olabiir de...

baskı balatadandır. 2 den 1e geçerken de oluyor mu?

senkromençlerden de olabilir...

ßendede 2 ay önce aynı sorun vardı,deriaj bilyası değişirken ustaya anlattım durumu hazır dedim sanzuman inmişken değiştirelim yok dedi,sanzumanı topladı sonra motorun ordan bi vites ayarı yaptı simdi cok iyi oldu,,yani vites ayarıda var onada baktır derim kolay bi sey zaten

evet aynı sorun bende de olmuştu.3 ten ikiye yada 1 den 2 ye geçerken oluyodu.yani 2 ye geçişler zordu.hiçbiryer sökülmeden sadece vites ayarı yapıldı.şimdi herşey normal...

hiçbiryer sökülmeden sadece vites ayarı yapıldı.şimdi herşey normal...

:good: :good: :good:

evet aynı sorun bende de olmuştu.3 ten ikiye yada 1 den 2 ye geçerken oluyodu.yani 2 ye geçişler zordu.hiçbiryer sökülmeden sadece vites ayarı yapıldı.şimdi herşey normal...
nasıl yapıldığını, usta uğraşırken gördünüz mü? ayarı nereden yapıyor? benim 2008 astrada da vites biraz zor geçiyor...

sanzumanın o taraflarda dısarıdan ayarlanıyor, lift'e fln kaldırmadan kabutu acıp ayarlıyorlar 1dk sürmedi benimki

teşekkür ederim...

Geri