Vectra Sport 2.5 V6 'da bulunan teyp ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İbo bende çalışıyodu turkcell. Eş sim kart çıkartmıştım Sim kartı, o eski telefonlara takılır şekilde takıyosun, kartvizit büyüklüğünde.. Bi sim kart cep telefonunda, bi sim kart araçta oluyo. Arabaya bindiğinde cebini kapatıyosun. Araçtaki zaten kontak çevirince pin isteyip aktif oluyodu..
Çok iyi bi özellikti..
ZN' mi özledim senin yüzünden ibo :(

evet çalışması için gsm900 olması gerekiyormuş oda sanırım tr de turkcell'de var yani çalışıyor.. peki kartı nasıl takıyordun kardeşim? yani hemen üzerine takılabiliyormuydu? teybi sökmekmi gerekiyordu? ben bu teypten almaya çok yakınım :D ha bide cd changer destekliyormuydu??

evet çalışması için gsm900 olması gerekiyormuş oda sanırım tr de turkcell'de var yani çalışıyor.. peki kartı nasıl takıyordun kardeşim? yani hemen üzerine takılabiliyormuydu? teybi sökmekmi gerekiyordu? ben bu teypten almaya çok yakınım :D ha bide cd changer destekliyormuydu??

Abi o teypin zaten 4 lü cd changer ı vardı torpidoda.. Kartı dediğim gibi turkcellden geldiği şekilde yani kartvizit şeklinde, teyp kafasını çıkarıp yuvasına takıyosun..

hımm bunun grafik ekranıda farklı onu nasıl bulcaz acep :D

aaa evet o var, 3 satırlı falan, normal bilgi ekranları gibi değildi. Rehbere girip isim buluyosun, kaydediyosun..

parça numarası bilsekte araştırsak hiç karşılaşmadım nette..

kanka ne uğraşıyon yaa blutut kitli zon model usb li teyb al
orjin diyosan blutut kiti al kullan ne gerenk var:D:D

bencede sence kanka ama ne bilim hoşuma gitti :D

Bundan 1.5 yıl kadar önce gittigidiyor üzerinden bu teybi satın almıştım.Yanılmıyorsam 300 tl idi.Fakat ne yazık ki teybin ekranı ve ekranın bağlantı kabloları farklı olduğundan ve maliyeti de ciddi boyutlara vardığından geri iade etmiştim.Torpido da çok hoş durduğuda bir gercek.

evet ekran biraz maliyetli oluyor.. bunu alana kadar navigasyonlu seriden almak daha mantıklı. ama toplamda 1000 lirayı buluyor oda..

türkiye deki 2.5 sportlarda strandartsa adres güven oto kanka ekran falan hepsini bulursun zamanında vectra sportları çatır çatır pert etmişlerdi

Geri