Vectra Sport 2.5 V6 'da bulunan teyp ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar modelini bilen varmı?

big_1580337887s.jpg

Onu bende merak ediyorum blankpunt markasi galiba 2001 cdx de de ondan olsa ne güzel olur daha cafcafli bişiye benziyo.bide o direksiyon nasil bi şekildir ya tuhafima gitti :)

Sitede modelini bilen yokmuyaaa :( :( :(

evet bilen biri yani bilir bir kişi aranıyor :D

valla bu teypten bulmak gerek. malum içerisinde sim kart yuvası var :) ibrahim sende bunun için mi arıyorsun yoksa? direksiyoruna gelince.. ben bu 3 kollulara bayılıyorum ayrı bir havası var sportiflik anlamında..

ya bu teybin içinde simkart yuvasımı var :S ciddimisin kardeşim sen??? oha : O

ben var diye biliyorum.

NCDR 1100 veya NCDR 1500 Navigasyon kullanımı içindir. Simkartı sadece deutche telekomla uyumlu (bildiğim kadarıyla) Türkiye'de işe yaramaz. Onun yerine CDR500 veya en iyisi VDO Dayton 773 Mp3 Vectra B ve Astra G için uygundur.

Son düzenleme:
ccrt 700 abi markası.. gsm900 denilen simkartlar ile uyumlu ingilterede O2 ve vodaphone dışında bir simkartla çalışmıyor. ayrıca bunun çalışması için birde ses alıcı gerekmezmi?

İbo bende çalışıyodu turkcell. Eş sim kart çıkartmıştım Sim kartı, o eski telefonlara takılır şekilde takıyosun, kartvizit büyüklüğünde.. Bi sim kart cep telefonunda, bi sim kart araçta oluyo. Arabaya bindiğinde cebini kapatıyosun. Araçtaki zaten kontak çevirince pin isteyip aktif oluyodu..
Çok iyi bi özellikti..
ZN' mi özledim senin yüzünden ibo :(

Geri