vectra silkeliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kf447
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence buji ve buji kablolarına bır baktırın derım...

bence buji ve buji kablolarına bır baktırın derım...
bu gün lpgye baktırdım sorun yok gibi duruyor haftaya buji bobin hepsini değiştiricem ama özel servis nekadar fiat verirse yaptırayım en iyi olur

Çok çok afedersiniz, ben böyle bir tabir kullanan ustaya "oha yani" derim. Anlaşılan bu kişinin ustalıkla ilgisi alakası yok. Aynı arabanın 1998 modeli bende de var. Silkeleme ile ilgili bir sorunum yok. Demekki ustaya göre silkeleme yapmadığı için asıl beni aracım arızalı. Arkadaşım benim anladığım kadarı ile aracınız hemen hemen her hızda silkeleme yaptığına göre problemin kaynağı ateşleme sistemi gibi görülüyor. Hem benzinde hem de LPG'de silkeleme olduğuna göre yakıt sistemi arızası yok. İyi bir elektrikçi sorununuzu çözer.
hocam.sizin sylediğinizden sonra arabamı başka servise götürmeye karar verdi.bakalım bi başka özel servis deneyeyim.
hayırlısı işallah..

bızım opelde de aynı sorun oldu servıse gıttım bısey yok falan dedıler ısrar ettım ve yanına bınerek gosterdım sılkelemeyı eksantırık mılı musurunu degıstırdıler arac oyle degıstıkı anlatamam ama bana 90 ytlye mal oldu bı baktır ıstersen..

arkadaşlar buji ve kablolarını değiştirdim düzeldi arkadaşlar sağolun.sizin kontrol önerilerinizide değerlendiriyorum tek tek bu arada.

Hemşehrim geçmiş olsun, bir arabanın sorununu halledip kafa rahatlığıyla keyfini sürmek çok güzel bir duygu olsa gerek bilirim.
Geçen sene 4-5 ay boyunca aracımdaki benzer sorun için kafayı yiyecektim artıkki, sonunda halledebildik ama ömrümden ömür yedi.

Şimdi keyifle biniyorum siyah kedime:)

hem lpg hem benzınde yapıyorsa bujı kablolarından basla.......

hem lpg hem benzınde yapıyorsa bujı kablolarından basla.......
hallodu hocam destek için teşekkürler.sadece eski lpg ayarı bozuldu sanırım eski sinden biraz fazla yakıyo gibi geldi ama 1 2 deneme daha lasım sanırım

Geri