Vectra satılıp Civic alınırmı?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra vs Civic


  • Kullanılan toplam oy
    49

ogun06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Haz 2010
Mesajlar
591
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
33
Konfor, güvenlik, performans ve aradaki cüzi fiyat farkınıda düşünürsek hangisi sizce? Artılarını eksilerini yazarsanız da sevinirim. Ayrıca Vectram beni şehir içinde iyice yormaya başladı. Aynı sorunu civic de yaşarmıyım?
 
Civic için; oturuş pozisyonu ve direksiyon hakimiyeti çok iyi, otomatik vites sehir içi 9 litre üzeri yakıt sarfiyatı var. Vectradaki gibi kumandadan cam kapatma, yol bilgisayarı vs. gibi özellikler bulunmaz. Fazla bir şey beklemeyin elektronik anlamda. İyi yönü ise olmadığı için arıza vermez.

Vectra yaşlandı, ikisi de aynı yaşta olsa kesinlikle Vectra derdim ama şu an yakıtı önemsiz ise Civic derim. Yeni kasası tanıtıldı, bedelli askerlik vs. fiyatlarının biraz daha düşme olasılığı var kısacası bu
 
neden alınmasın? ihtiyaçları karşılıyorsa tabiki alınır.. vectra satılıp vw lupo bile alınır.. :D
 
VTİ şehir içi 11 litre gibi bi tüketimi var temiz VTİ da bulmak biraz zor oynanmamış felan ama çok isterler
 
Gene bir vectra'ya hakaret konusu.Corolla'dan sonra cıvık:D

Vectra satılıp civic alınır mı? Alınmaz..
 
hakaret amaçlı bi konu değil. Aracımı seviyorum hatta konfor bakımından civic le karşılaştırılmayacak kadar iyi bi araç vectra. Ancak bildiğiniz üzere şehir içinde yorucu. Vites geçişleri seri kullanıma uygun değil (bunun her vectra da olup olmadığını bilmiyorum belki benim aracımın şanzımanda sorun vardır). Civic 1.6 vti lerin düşük devirlerde az yaktığı söyleniyo ama performans bakımından Vectra 2.5 v6 lara kafa tutabileceğine eminim.
 
Dairede arkadaşımda 2011 1.6 elegance otomatik var. İnanırmısınız benim 1.2 corsa daha ağır basıyor, yol sesi daha az, daha sağlam. Civicde şase zayıf, kaporta ince ve en ufak yol, rüzgar sesini içeri alıyor. Hele o arka koltuklarda 1 saat yolculuk edin kulaklarınız yol uğultusundan çınlama yapar. Görünüşü güzel, hafif, iyi kaçıyor o başka.
 
ben araba kıyaslarken biliyorum yakıt çok önemli ona bir lafım yok biliyorum benzin dizelde pahalı ama ben kıyaslama yapılırken yakıtı ön planda tutulunca çok soğuyorum o konuda bir şey yazasım gelmiyor çünkü aracın bütün diğer özelliklerini öldürüyor yakıt mevzusu..

kısaca bir araba 1 litre fazla yaksın akranına göre ama bir o kadarda gırtlağına kadar dolu donanımı konforu olsun diğeri 1 litre az yaksın ama araba bomboş donanımsız bir araç olsun onun 1 litre az yakması diğer arabadaki bütün mühendislik tecrübesi bilgisi donanım ekipman konfor her şeyi öldürüyor..


benim yorumum kısaca hondada donanım falan yok donanım olmayan araçlarında sorun çıkartması zaten zor ihtimaldir.. tavsiye edermiyim ben ederim hondayı severim civicde gayet çok tutan çok satanbi modeli.. civiclerde öyle yeni kasa olayıda fazla etkilemiyor eski kasasını çünkü her kasasını alan bir kesim var civic peynir ekmek gibi güzel giden bir araç.. ve bilhassa civicden vazgeçemeyen bir kesimde var.. bir yakınımız kendinde civic var kızınada civic aldı diğer damasınada civic aldırdı..

vectra ise dolu bir araçdır teknolojisi civice göre yüksekdir her teknoloji yanında ek sorunlarda getirir elektrik sorunları v.b buda doğaldır..

kısaca dolu konforlu rahat araç seviyorsan vectra derim işimi görsün ayağımı yerden kessin beni sanayi servislerle uğraştırmasın arabadan büyük bri beklentim yok diyorsan civic derim.
 
tahta gibi bir araba civic... arkadaşımda önce 99 modeli vardı tek kapı 1.4 ies 1.4 göre çok iyi gidiyordu ama donanım olarak yanılmıyorsam bir tek klima vardı oda adam akıllı soğutmuyordu kendiside motorcu zaten motoruna deli gibi bakardı :) askere giderken sattı geldı 95 modelini aldı oda tek kapı sadece ön camlar elektrikli araçta basşka elektronik bir aksam yok :D vectra ise tam bir konfor arabası yolda gidişiyle duruşuyla ve donanımıyla civic'e bin basar 5 katlar...;)
 
Civicler çok yakar.Tek eksisi bu. Alırsın Vitec olursun bitek... :) Slogan da hazır. :)
 
Geri
Üst