vectra motor şanzıman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam bosver sen o arabayı hala mıllete su paramı bu paramı dıye soruyon daha dun 9500 YTL ye beyaz cıllop gıbı 96 GLS satıldı burda, arastır sende bul, o arabayı alırsan buyuk ıhtımalle son sahıbı olursun, herkes senın kadar meraklı degıl bu arabalara

hocam bosver sen o arabayı hala mıllete su paramı bu paramı dıye soruyon daha dun 9500 YTL ye beyaz cıllop gıbı 96 GLS satıldı burda, arastır sende bul, o arabayı alırsan buyuk ıhtımalle son sahıbı olursun, herkes senın kadar meraklı degıl bu arabalara
sen mı sattın 9bucuga?dediğin gibi benim ustamada sordum o da senin gibi söyledi ama o 7 milyara temizi var demişti.bende hadi gidip alalım dedim ama nedense araba satılmış oldu.temiz bi vectra benim bildiğim 12den az olmaz ama trigerin zamanı gelmiş,debriyajı bitmiş elektroniği bozuk idare etsin diye idareten yapılmış,boyalı değişenli araba dediğin fiyatlara.sahibinden.com da vardı ankara'da 8250 ye 2.5cdx araba resimde güzel gittim baktım haşat tahminim 7 buçuga da verırler.istiyosan 9'dan ucuza da var.teşekkür ederim.

Geri