Vectra Motor isinmasi YARDIM!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tansu usta söylemişti fanın içinde bir diyor var o eğişince fan düzelir demişti

Klinamin fanlari sadece biri calisiyor, a radyatorun ku ise termostat acildiktan sonra calisiyor. Acaba termostati benzili arac icin mi alsam, ve 85-90 arasi acsin.

Ayni Sorun Bende Vardi Ben Katlzör Söktürdüm Ve Aracim En Fazla 90 Cikti Ne Kadar Zorlarsam Zorlayayim 90 Gecmiyor Ve Arac Ucuyor Adeta

benimki benzinli hararet 90 olduğunda fan devreye giriyor.bence en güzeli 90 olması. en azından doksanı geçince bir sorun olduğunu anlıyorum.sende öyle ayarlattır.

başka bi servisede baktırın bence belki gözden kaçanlar vardır

Katalizator e baktirdim, birde ne goreyim KATALIZATOR YERINDE YOOOOOOK:mad: yani biri ben arabayi almadan once katalizatorunu cikartmis. Bende diyorum bu arac neden bu kadar cok duman cikartiyor. Olur mu simdi boyle bende tam umitlenmistim katalizatoru cikarinca belki daha da iyi gider diye.:mad: Lutfen iyi bakiniz yukledigim resme anlarsniz ne kadar isindigini aracin.

Ekli dosyalar

• opel gosterge.webp
    opel gosterge.webp
    100.6 KB · Görüntüleme: 43
aynı benim eski vectra b 2 gibi çok uğraştım serviste şase çektiler yine olmadı en sonunda arabayı sattım :)kurtuldum

Problem kötü gibi inşallah çözülür valla.ama motor ufak falan bide klima saçma yani...benim 1000 Eco corsada bile klima vardı artı triptoronik ti :D hareret falan yok yani.kesin başka birşey var.

benim aracta asırı ısınma yapıyor servis vectra b lerde bu oluyor normal dedi ama sarj motorunu bobinleri filan yakmıs asırı ısınmadan akuyu sarj etmiyordu bana 880 ytl ye mal oldu o yuzden asırı ısınma sonradan baska problemlere sebep oluyor.

Katalizator e baktirdim, birde ne goreyim KATALIZATOR YERINDE YOOOOOOK:mad: yani biri ben arabayi almadan once katalizatorunu cikartmis. Bende diyorum bu arac neden bu kadar cok duman cikartiyor. Olur mu simdi boyle bende tam umitlenmistim katalizatoru cikarinca belki daha da iyi gider diye.:mad: Lutfen iyi bakiniz yukledigim resme anlarsniz ne kadar isindigini aracin.
Yazın İzmir'in sıcağında zaman zaman aynı seviyeleri bende görüyorum. Benim araçta o aşamadan sonra fanın ikinci kademesi devreye giriyor. Daha evvelden o seviyeleri de aştığım çok oluyordu. Fan devreye bazen girmiyordu. Rezistansını değiştirince fan devreye girmeye başladı, artık ibre kırmızıya gelmeden fanın ikinci kademesi devreye giriyor. Yine de ibrenin o kadar yükselmesi hoşuma gitmiyor. Arkadaşlar şasi bağlantısının kuvvetlendirilmesinin faydalı olduğunu iafade ediyorlar. Bir ara şasi bağlantısını elden geçirmeyi düşünüyorum.

Geri