vectra Mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOSEFGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JOSEFGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün aracıma (2001 B2 vectra) sonunda sıkı bir pazarlık sonucu mercekli vectra b2 farlarını aracıma taktırdım. Çok güzel oldu şekli biraz daha iyi oldu, taktırmak isteyenler beklemesin derim ;)

far yıkamada takmayı unutma yoksa her yağmur yağdığında iner silersin farları yusuuuuf :)

hayırlı uğurlu olsun...görüntü olarak çok hoş gözüküyor doğru yanlış değil...uzaktan bakanın dikkatini çekiyor ama ya gece mercek boyutları çok küçük olduğu için aydınlatma konusunda yetersiz kalıyor...umarım sizde böyle bir sorun yaşamaz sıkıntısız binersiniz...tekrar hayırlı olsun...

far yıkamada takmayı unutma yoksa her yağmur yağdığında iner silersin farları yusuuuuf :)
takarsın abi olur biter :)

hayırlı uğurlu olsun...görüntü olarak çok hoş gözüküyor doğru yanlış değil...uzaktan bakanın dikkatini çekiyor ama ya gece mercek boyutları çok küçük olduğu için aydınlatma konusunda yetersiz kalıyor...umarım sizde böyle bir sorun yaşamaz sıkıntısız binersiniz...tekrar hayırlı olsun...
inşallah bizde olmaz bakalım

abe bi foto koy yavv belki taktırmak isteyenler cıkabilir :D

güle güle kullan. far yıkama şart ;)

kesinlikle far yıkama yapılacak nasıl birşey yapmamız lazım far yıkama için

cdx farları takmışsınız. yine cdx için far yıkama sistemi temin edeceksiniz.

su deposu büyüyecek, 2 çıkışlı ve daha güçlü bir su motoru alınacak, su fiskiyeleri alınacak, tamponda ugun yerler kesilecek ve fiskiyeler monte edilecek. ve en önemlisi far yıkama sisteminin elektrik tesisatı far anahtarına bağlanacak.

maliyet konusunda ne tutar bu işlemler

yusuf ben sattığım 1.6 comforta yapmıştım ,buradan incele.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=53901

ortalama maliyetin 250 tl çıkma bulabilirsen. bulamazsan 400 tl ve üzeri çıkacaktır.. kolay gelsin.

Geri