Vectra Kapı Kartonları Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SAVAŞ ABİ ANKARADA BU HURDALIK NERDE ??? BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM 97VECTRA GLS VİTESİN O DERİ KISMI BAYA YIPRANMIŞ HATTA PERİŞAN VAZİYETTE YÖNLENDİREBİLCEĞİN ANKARADA UYGUN FİYATA BİLDİĞİN Bİ YER VARMI

vites körüğünün yenisi zaten 20 ytl civarında ve parçacıların genelinde var...

SAVAŞ ABİ ANKARADA BU HURDALIK NERDE ??? BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM 97VECTRA GLS VİTESİN O DERİ KISMI BAYA YIPRANMIŞ HATTA PERİŞAN VAZİYETTE YÖNLENDİREBİLCEĞİN ANKARADA UYGUN FİYATA BİLDİĞİN Bİ YER VARMI
Ankara'nın Opel üzerine en büyük hurdacısı Ostim girişindeki hurdacılar (yıldız) sitesindeki oto güvendir. Ama vites körüğünü hurdacıdan almaya değmez, piyasada bol miktarda var.

eyüp kardeş adanada soracağın bi kaç çıkmacı var birisi yeni sanayiide atikopun arkası malkoçlar var kime sorsan orda gösterirler diğeri otogarın civarı onuda esnafa sor söylerler ...

eyüp kardeş adanada soracağın bi kaç çıkmacı var birisi yeni sanayiide atikopun arkası malkoçlar var kime sorsan orda gösterirler diğeri otogarın civarı onuda esnafa sor söylerler ...
teşekkürler

Ankara'nın Opel üzerine en büyük hurdacısı Ostim girişindeki hurdacılar (yıldız) sitesindeki oto güvendir. Ama vites körüğünü hurdacıdan almaya değmez, piyasada bol miktarda var.

Savaş abi sağolasın ... bilgim yoktu fiyatının ne kadar olduğundan Eğer Halil kardeşimizin dediği gibi 20 ytl civarı ise sıfırını almak daha mantıklı gibi..

Ben vites körüğüyle, el fireninin körüğünü 30 ytl ye döşemeciye yaptırmıştım. körükleri söktü ölçüsüne göre deri kesti ve aynı ölçülerde dikip taktı çokta güzel oldu. Kapı kartonlarınıda yaptırmak istedim baskı makinem yok dedi kısacası gönlü olmadı gönlü olsaydı canavar gibi yapardı. En kısa zamanda kapılarada deri çektirecem.

Geri