Vectra i500 tamponu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben b kasa vectramı resimdeki gibi i500 tamponu taktırmak istiyorum.Acaba bana ne kadara mal olur?Ve Ankarada nerede taktırabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.
img_1107773617900.jpg

Vectra i500'ler türküye ye hiç gelmedi.dolayısı ile parçasını bulabilecegini sanmıyorum...

Bulamayacağımı biliyorum ama fiberden falan yapılamazmı acaba çünkü trafikte arada görüyorum bu tamponu.

spiderde filan siparis üstüne yapıyolar örnek'e göre..Sanayide parcacıya git telefon numarasını al bir konus o gibi firmalarla...

resimlerini al ve direk fiberciye. Karlıkçı Halil , LEC (Levent) gibi işinde iyi fiber aksesuar ustaları var Ankara'da.

RespecT' Alıntı:
resimlerini al ve direk fiberciye. Karlıkçı Halil , LEC (Levent) gibi işinde iyi fiber aksesuar ustaları var Ankara'da.
Dediğin yerleri biliyorum acaba karşıma ne kadar bi ücret çıkartırlar

net fiyatı bilemem ama karlıkçı halil bira daha pahalı diğerlerinden.tahminimce sadece tampon ise 300-350 gibi tutar diye düşünüyorum.Tabi boya hariç.kalıbı ellerinde hazır varsa biraz ucuzlayabilir.

hazır kalıp istanbul paşa tuning de var diye duymuştum ;)

İstanbula gitme şansım bu aralar yok Mecbur Ankara da olması lazım

bende de vectra b var bende aynı tamponu yaptırmak istedim gittim araştırdım karlıkçı halil yan etek arka etek dahil 1.200 ytl derken lec sport 850 ytl dedi ve bence lec sportun işçiliği daha ii yaptırcaksan fiberden orda yaptır

Geri