Vectra Hoparlor Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laewtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

laewtr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlarım abilerim kardeşlerim benim opel vectra aracımın orjinal philips teyp ile ilgili bir sorunum var ama ufak bir sorun SOL hoparlörler çalışmıyor elektrikçiye gittiğim zaman teypten birşey yaptı ama göstermedi malesef öğrenmemem için o zaman çalıştı hoparlörler ve şu anda yine çalışmıyo eğer nasıl yapıldığını bilen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim Saygılar ve sevgiler...

balans yani sağ sol ayarı değişmiştir balance ı 0 yapan düzelir

Çok denedim ama olmuyo onun yaptığı yer ses ayarı olan yerden birşey yaptı ama anlamadım deniyorum bir türlü tekrar yapamadım...

ses ayar düğmesini kendine doğru çek ve sağa sola çevir ???
balans öyle yapılıyo olması lazım.

teybini net bilsem daha kolay yardımcı olurum. bi foto eklermisin

Teşekkür ederim onu hiç denemedim...Car400 teyp resmini koyamıyorum bulamadım daha doğrusu.

hııı car 400 ise benim dediğimi uygula. düzelir.
bide hemen volume düğmesinin üstünde üç tane düğme var. biri bas, biri tiz diğeride sağ sol ayarı olacak. bide bu sağ sol ayarına bak.
(not: düğmenin üzerine basınca geri çıkıyor ve sağa sola dönüyor.)

sesi açtığın düğmenin üstünde 3 tane ufak düğme vardır. onların üstüne bir kere basarsan onlar dışarı çıkarlar. onlardan en soldaki sesin hangi yönden geleceğini belirler. o düpmeyi tam ortaya getir. kolay gelsin :)

o üç düğme birisi bas birisi tiz birisi arkaya ve öne ayarı...Benim sorun o üç düğmenin dışında ses düğmesinden hallediliyo ama yapamadım :D sadece sol taraftaki arka ve ön hoparlör çalışmıyo sağdakiler ön ve arka çalışıyo :D Teşekkür ederim

tamam kardeş. o zaman volume düğmesini kendine çek ve sağa sola çevirerek ayarla...
:)

tamam kardeş. o zaman volume düğmesini kendine çek ve sağa sola çevirerek ayarla...
:)
evt o zaman bunu yapacaksın kendine çekeceksin ses açma düğmesini kendine çekili haldeyken döndürceksin.

Geri