Vectra GTS 2.2 mi? Yoksa Comfort mu? Acil Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSiCeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.6 Elegance alın düşük kilometre temiz şöyle tüp müp takılıp rezil edilmemiş. Keyfinize bakın derim. Biraz yağ yakar bunlar haberiniz olsun yapılacak birşey yok.

internetten gts lere baktımda bunlarda manuel şanzıman yok galiba

bencede 1.9 dizel, olmazsa 1.6 ideal olur. kaliteli marka iyi bir simit tüpü de olursa tadından yenmez bence. ben aldığımda BRC vardı. gayette memnunum. Allah gönlüne göre versin.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim elinize sağlık. Galiba 2.2 Gts alamicam vergisi aşırı fazla hiç gerek yok 1.6 edition var istanbulda nasip olursa onu düşünüyorum 1.9 DTI bi tane buldum 23milyara ama arabada komple boya var uymaz bana en iyisi edition :) Hızı severim ama artık idare etcez. Tekrar Teşekkürler.

temiz olmak şartıyla diğer araçların yanında 1.6 şiddetle öneririm.her türlü uçarda kacarda ama dediğim gibi temiz olması kaydıyle arkadasımın 2.5 cdx var her türlü kapışıyorum hemde bendeki otamatik vites öbür araçlar hem cok yakar hemde bazılarının vergisi farklı al temiz bi 1.6 elegance güle güle kullan

2.2 gts all tiptronic :)

2.2 gts al keyfine bak derim.

temiz olmak şartıyla diğer araçların yanında 1.6 şiddetle öneririm.her türlü uçarda kacarda ama dediğim gibi temiz olması kaydıyle arkadasımın 2.5 cdx var her türlü kapışıyorum hemde bendeki otamatik vites öbür araçlar hem cok yakar hemde bazılarının vergisi farklı al temiz bi 1.6 elegance güle güle kullan
1.6 nasıl 2.5 ile aynı olabilir... 1.5 katı kadar beygir var ve kiloları yaklaşık olarak aynı... 100e kadar çok bariz farkı olmayabilir belki ama 100den sonra beygirin farkını çok bariz görürsünüz..
ben olsam 2.2 alırım... 1.6 ile arasında çok fazla yakıt farkı olacağını sanmıyorum... max 1-1.5 litre değişir 100kmde... 2.2ye lpg taktırılıp binilebilir... vergisi biraz fazla olabilir bir tek dezavantaj olarak...

ekonomii düşünüyosan 1.6 ama artistlik patinaj düşünürsen tabiki gts :) :)

Geri