vectra GT sfi + angels ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
EDITTT: yeni fotolar eklendi linki kırılanlar düzeltildi fotoların bir bölümü 3. sayfa 47.msjda

2006 den beri üyeyim bi araç tanıtmak nasip olmamıstı bugune kısmetmiş :)

94 model gt sfi 170,000 de

2003 ün sonunda garajdan çıktı o zamana kadar 42,000 lerdeydi son 4-5 sene biraz fazla kullanmısız :(

radar durusu yapıoruz trafik in birden yavasladıgını görmek çok güzel gönüllü olarak trafik canavarlarına dur diyoruz :) nato yolundayız

burak ın istegi üzerine bunuda ekledik tepe lambasının mavisi yüzüne vuran kuzen benim ;)

son günlerdeki yakıt tüketimim 9.4 lerden tekar 8,9 lara düşürdüm hedefte 8,5 var ;)

güncel resim 8,7 :) 8.5 gliyor yakında

8.6 ya indi 8.5 a indirmek zorluyo biraz ;)

,

tamamen poz içindir farlar açık cilamı çekilir :D:D

parlatıcı cila uygulanmıs hali

cila çekiminde katkılarından dolayı elazızlı cagrı kardesime tşk ederim.

kısa + sisler 6000k xenon

ciladan 2 ay sonra cilalı şampuanla yıkanp microfier bezle kurulanmıs hali

21062009112.jpg

bmw araca 94 yılından beri cila degmemişti ilk basta pasta çekelim dedik kollar uyustu bagaj kısmı pasta+cila
diger kısımlar sadece parlatıcı cila

[URL="http://img196.imageshack.us/i/adsztiu.jpg/"]

bu aracın cilasız halini görmek istemessiniz [/URL]

Son düzenleme:
canavarr :) benden az yakıosun bu arada...

bişey farkettim bu aracta sakin kullanınca az yakıyomus ;)

9.4 oratalamyı indirmek kolay değil kaç yılın ortalaması

son zamanlarda anlık tüketimi hep takip ediyorum genelde 7 falan düzlüklerde 6,5 altında tabi rampada hiç sormayın dayanamayıp bazen basıyoruz

gule gule bın kac hp bu canawar

maşallah kazasız belasız kardeşim. spor helezonda takarsan mükemmel durur.yakıt ortalaman iyiymiş.hiç dur kalk yapmıyomusun? biz izmirde ışıklardan yeşilde geçsek çukurlarda duruyoruz.haliyle ortalama 10.5 civarında :(

Buğra Allah kaza bela vermesin kardeşim aracın gerçekten süper olmuş bide geceki fotosunu atsana sis farları açık;) o fotoyu bayıldımya walla çok süper :) ayrıca km konusunda bencede baya kullanmışsınız:D buda gösteriyoki benzin parası o kadarda zorlamamış sizi yani o kadarda çok yakmıyo:) nede olsa o bir SFİ:) neyse buğra çok konuştum aman nazar deymesin kardeşim inşallah nice 170.000lere daha:)

maşallah angellarda yakışmış gerçekten.Allah kaza bela göstermesin

eger durabiliyorsan bazmadan alkışlıyorum

angellerde yakışmış hanii
kazası belasız sürüşler

cümlemize kazasız belasız sürüşler
---
abi farlarda seninde imzan var ;) stop gergi ızgara da geliyorum yakında ;)
---
son zamanlarda konya yolu eskisehir yolundayım başkan saolsun ışık bırakmadı heryer altgeçit takip mesafeside korununca sabit bi hızda çok güzel ekonomi oluyor
---
arac 150hp ama bi kaç hp kayıp var :( kat iptali ile 156 ya çıkcam insallah en yakın zmanda

Geri