Vectra Gt Cc Den Sonra Problem

atesbasak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar
Yeni Aldiğim 1996 Model Vectra Gt Mi Ariza Lambasi Yaniyor Ve 4000 Devirde Gaz Kesiyor Diye Bir Takim Tamirat Ve Parca Değişimlerini Yaptirdim.. Son Olarak Da Carbon Clean Yaptirdikdan Sonra Arabanin Motor Ariza Lambasi Yanmaya Başladi Ve Performan S Ve çekişinde Düşüş Buna Ilave Olarak Da Eksozdan çok Ses Gelmeye Başladi..
Tamircini Düşüncesine Göre Sesin Nedeni Egzost Içi Dökülmiüş Temizlikden Ve Lambanin Yaniş Sebebi Ise Oksijen Sensörü Bu Arada Kirlenmiştir (yeni Değişti)
Sizler Böyle Bir Deneyim Yaşadiysaniz Veya Bu Konuda Bir Fikriniz Varsa Paylaşirsaniz çok Sevinirim..
Saygilar

tamirciye değil servise git bence

selamlar.

aracınızın km si nedir acaba..
form içerisinde 150bin üzeri araçlarad cc uygulamasının yaratacğı sorunlar tartışılmıştı daha önce..
sanırım kimi parçalar zaman içerisi,nde yıpranıyor ve cc işlemi sonucu hasar görebiliyor diye bir kanı doğmuştıu.gelişmiş bir arama ile konuya ulaşabilrsiniz...

Bahsettiğiniz Konuyu Okudum Ama Işlemi Yaptirdikdan Sonra Okudum.. şu An Aracimin Km Si 188.000 De

150.000 km den sonra cc yaptırmayın arkadaşlar..

üstat bence cc den sonra kurum parçaları egr valfinin açık kalmasına sebeb olmuştur egr nin temizletilmesi gerekli diye düşünüyorum...

servise git yetkili olana

Geri