vectra elagance

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hastori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araba 120 bin de rektefiye görmüş daha ne olsun.sonuçta motor bu,bide ülkemizde ki servislerin durumunu düşünürsek ben pek sıcak bakmadım.diğer yürüyenleri beni şüphelendirirdi...rektefiye görmemişi dururken,görmüşe niye bakayım ki.

son yapılan bakımları yazayım

triger seti, devri dayim, sibop lirteri takımı, sibop takımı, solveyt komple kurum, piston, segman, ana yatak, kol yatak, debriyaj seti, sarf malzeme, motorcu, rektefeci, contalar falan filan gibi değişim-masraf yazmışlar faturaya.

2004 vectra elegance 1.6 larda 110 000 bakımında bunlar var mı? yoksa motor istediği için mi bu bakımlar yapıldı? ( etrafımdaki 110 000 şahin doğanlar bile rektefe istemezken) yoksa hani servis buldum müşteriyi gereken gerekmeyen (110 000 bakımı standatında olduğu için) herşeyi yapayım mı dedi?

triger,devirdaym ve debriraj seti tamam da,110-120 bin bakımına göre bayağı bi işlem görmüş.sahibi güvenilir biri demişsiniz,bu kadar işlemin sebebini sorabilirseniz belki sizi aydınlatır,motorun başına ne geldiğini biliyordur sanırım.

arkadsslar benımde vectram var ve 120 bın bakımı oldu trıgıer degıstı fıltreler degıstı balatalar bakıldı dıger kontrollerı yapıldı sonuta mototr komlpe rektıfıye olmus orda benıde aracım elegance ve bence o arac en fazla 21 eder daha 1 kurus yukarı etmez karar senın ıcıne sınıyosa al yoksa alma ama o km rektıfıye demek motor yakmısıtır bence

arek in arabasını al o zaman o da satıyor yanılmıyorsam

satıldı abı benım arac :( gıttı vectram gelıyo astram :)

arkadaşlar ben 2005 model vectra c1 comfort siyah lpgli 38000 km ful orjınal aracımı muğlada bırıne sattım 2600 e ama alan hayrını görür.

Motorunda işlem görmüş bir araç için bana çok geldı fıyat ben derım biraz araştır mutlaka daha temizini bulacaksın.

Arkadaşlar çok teşekkürler galiba aracın sadece piston sekmanı değişmiş. Yani motor çok işlem görmemiş (öğrendiğim kadarıyla) sahibi de öyle araba satılsın diye yalan söyleyecek biri değil. Diğer bakımlar rutin olarak tamamlanmış bu aracı almazsam gidip megane dynamic falan alacam mecburen fiyat, piyasa gibi sebeplerden dolayı :(

120.000 km.de rektefiye gören bir araç insanın kafasını karıştırır. Sibopların işlem gördüğü varsayımından yola çıkarsak araç trigeri koparmış olabilir mi?

kardeş ben 2003 dtr 2.2.dizel comforta biniyorum 120 binde durduk yerde motor açılmaz bunu bir bilene sormak lazım yoksa araç rahat lüxs kendi aracım için konuşuyom 8 hava yastık abs esr direksiyon ayarları curis kontrol insana güven veriyo bana 23000 verdiler bu kalitede bir arac bulamayacağım için satmadım ama aracın tutlmadığıda bir gerçek hakkında hayırlısı olsun

Geri