vectra cdx xenon ampül

senih&asaf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar arabamın sol kısa farı 3 gündür takip ediyorum ilk yanmada beyaz, sonra böyle mor gibi değişik bir renk alıyo. elektirkçiye götürdüm kısa xenon ampülün ölmüş dedi. değiştirmek istedim parçacıdan aldım bir tane o da renk tutmadı sağ tarafla geri iade ettim. opelin servisindeki ustada varmış çıkma adam 100 tl para istiyo ben sıfırını o parçacıdan 120 tl ye almıştım sadece renk tutmamıştı. onun için karar veremedim bu ampülü bulabileceğim yer varmı ??? veya çıkma parçaya 100 tl verilir mi ??? yardımlarınızı bekliyorum :(

ampul değiştirecekseniz 2'sini birlikte değiştirin. zira ampullerin bir çalışma ömrü vardır. atıyorum 10000 saat. daha fazla çalışması şans işidir. yani birini değiştirince diğeride bir zaman sonra gidecektir çünkü sürekli birlikte çalışıyorlar.

ben zamanında tanesi 95 liradan philips almıştım.

Kerem kardeşim modcar'ın ampulunü almıştı ve çifti 55 liraydı galiba bir zamanlar. Kerem ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz bence. fazla para vermeye gerek yok bir ampule.

ampul değiştirecekseniz 2'sini birlikte değiştirin. zira ampullerin bir çalışma ömrü vardır. atıyorum 10000 saat. daha fazla çalışması şans işidir. yani birini değiştirince diğeride bir zaman sonra gidecektir çünkü sürekli birlikte çalışıyorlar.

Kerem kardeşim modcar'ın ampulunü almıştı ve çifti 55 liraydı galiba bir zamanlar. Kerem ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz bence. fazla para vermeye gerek yok bir ampule.

senin mi kalbin temiz benimki mi akça pakça bilemedim :D

Ben de geçen yaz ikisini birlikte değiştirdim. Yalnız elemanın elinde bir tane vardı, diğerini gitti parçacıdan aldı.

Şimdi benim de bir far diğerinden daha beyaz yanıyor. Ayrıca ara sıra yanmamazlık da ediyor. Hata etmişim ikisini de aynı almadığım için.

Philips alacaksan bu arada "plus" yani "+" modeli var, beyaza dönmüyormuş zamanla ve daha uzun ömürlüymüş

edit: bahsettiğim bu: http://urun.gittigidiyor.com/garaj/philips-85122-d2s-xenon-ampulu-69519327

senin daha önce paylaştığını formda ararken buldum. kararsız kaldım ben orjinalliği bozmayım diyorum. senin aldığın fiyat çok iyi az önce sanayiye gidip sordum adam osram marka var dedi benim için 200 tl yaparmış tanesini oha dedim yav normali 300 lira felan da sana o fiyat olur dedi. senin aldığın yerde varsa irtibata geçiyim telefonu varsa veya siz sorabilirmisiniz zahmet olmazsa

Geri