vectra cdx kapı aydınlatması

ilker_1818

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar ben su kapının altında olan aydınlatmanın kapagını çıkarmaya calıstım ama çıkaramadım kıracam dıye fazlada zorlamadım acaba resımlerle nasıl çıkarılacagını anlatacak bı arkadas yok mu:sorry:
yardım eden etmeyen herkese çok teşekkürler...

o lamba tek basına cıkmıyor arkadasım kapı muhafazası ıle beraber acıyorsun sonra panel ulasınca soketlerını söküyorsun cıkıyor herhangı bır elektırıkcıye baktırabılırsın sorun neydı ? neden sokmek ıstıyorsun

ıcındekı lambaları ledlı sofıxlerle degıstırmek ıstıyorum ama panelıde sokmek ısıme gelmıyo bı tanesıne bakatım yapıstırılmıs bıraz zorlayınca yapısdtırıcı bıraktı geldı ama dıgerlerınde nasıl olur bılmem tabı:)

yok ya daha kolay çıkması gerek diye düşünüyorum ...ama

valal ben bıraz zorladım attı geldı sımdıde tutmuyo o ayrıda :D yapıstırıcı gıbı bısey vardı sıyah artık dıgerlerınede deneyecem ıns bırı elımde kalmaz:o

SIYAH yapıstırıcı dedıgın sey sılıkon kapı içi elinde kalmaz merak etme bende gecen gun sol arka kapıyı soktum ıcınden kelebek ve arı olusu cıktı yuh dedım ince folyo cektım seffaf sılıkonla gerdırıp gerı yapıstırdım ufak tefek seslerı super engellıyor kolay gelsin

Geri