VECTRA CDX e turbo

slm

Slm Maden1907 öncelikle bende batıkent'te oturuyorum sonrasında birşeyler sorayım sana :D bende 2.5 v6 var buna "hp" için neler yapabilirim... yardımcı olabilirsen sevinirim...tşkler

Slm Maden1907 öncelikle bende batıkent'te oturuyorum sonrasında birşeyler sorayım sana :D bende 2.5 v6 var buna "hp" için neler yapabilirim... yardımcı olabilirsen sevinirim...tşkler

oyy 2.5 V6 mı ?? :D

Opel Garaja bi uğra derim.. şaşmaz hemen dibinde zaten.. orda daha detaylı bilgiler alabilirsin.. bende öğleden sonra uğramayı düşünüyorum tanışmış oluruz hem.. :cool:

orayla konuştum Almanya'dan yazılım gelecek inş.. 20hp artar dediler bu gün gelemem ama en yakın zamanda inş... tanışırız.

orayla konuştum Almanya'dan yazılım gelecek inş.. 20hp artar dediler bu gün gelemem ama en yakın zamanda inş... tanışırız.

V-max en güzelidir.. Respect (emre abi) Kadett (okan abi) ilede görüş derim..

herkesle görüşecem :D batıkentte benim arabayı tanıyan çoktur şimdi ankara' ya açılmak istiyorum....daha sonra TÜRKİYE ...

:S hayırdır inşallah hayıırrddııır inşaaallaaahhh...

yok yavvv görüşecem derken teknik anlamda :D yoksa benden geçti diğer görüşmeler :D

o.6 bar bas yeter bile

haki bey mrb ben mehmet kemikkıranın sınıf arkadaşı bir cumartesi akşamı uğrayın cumhuriyete veya garaj a tanışalım türkiye'ye açılmanın yolu garajdan geçer dermişim.

Geri