Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet vectra B lerin fiatlarında artma var benimde dikkatimi çekti , nette bi ara 10 liraya dökük B kasa bulunurken şimdi 13 den aşağı komple boyalı bile yok ,
Bende ikisi de 2.0 olmak üzere, LPG siz olarak A sı da var B si de, şeytan kulağına kurşun bir şikayetim de yok. Vectra konusunda Ethem'le aynı fikirdeyim, onun söylediklerine ilave olarak bir not düşmek isterim, Vectra'lar kalitesiz yan sanayi parçalardan nefret ederler.
bi arkadaş boyasız al demiş, takılıyorum bu olaya arabanın can noktası ciğeri yani motordur heleki vectra b de, sonra direkler tavan ve şase, arabayı boya götürmüyorki ya değilmi? benim arkadaşın vectra b2 var 73.000 de ama motor çaktı yaptırdı daha da randıman yok ama arabada boya değişende yok bu mudur????
Boyanın ne amaçla yapıldığı önemlidir. Aracın takla atıp boyanmasıyla çiziklerden dolayı boyanması arasında fark vardır. Benim için de boya ikinci planda ama dediğim gibi . Mesela ben aracımı güneş yanığından dolayı ya bu sene sonu ya da seneye komple boyatacağım, satacağım zaman beğenen alır beğenmeyen almaz, umurumda bile değil.