Arkadaşlar aracımda çekiş ten düşme sorunu yaşıyorum nasıl yani derseniz mesela 5. vites gidiyorum hiç sıkıntı yok ama bir müddet sonra araç çekişten düşmeye başlıyor araç 5 den 2 ye kadar düşüyo sonra boşa alınca hemen stop ediyor lpg de sorun var dedik nerdeyse sistemi bastan yeniledik sıkıntı yine devam etti sonra sistemi iptal edip benzinde kullandım 2 gün aynı sıkıntı yine tekrarladı inanın murat 131 ler geciyo araç gitmiyo sonra bir kendine geliyo canavar gibi gidiyo bugün yine opele gittim aracın egr valfini ve gaz kelebeğini temizlediler sorun tamam dediler fakat sorun devam ediyor son olarak motor sarsıntılı çalışıyor motorun contası yanmış olabilir yada sübablarda karıncalamna vardır diyorlar motor temizleyici katkılı bir madde verdiler depoyu fulle benzin bitene kadar 1 ve 2 .viteste 6000 devir civarıda kullan sıkıntı kalmaz diyorlar sıkıntı devam ederse motorun üst kapağini açmamız gerekiyor silindirlerde sıkıntı alabilirmiş diyorlar aracım 87000 km ve bilgisayara bağlandığında hiç bir arıza kodu göstermiyor bu olmadı istanbula gelecem tamir için bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...