Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Kardeş Araç Zaten Sert Bi Araç Bilmiyorum Ama Daha çok Sertleşirmi Acaba Bende Düşünüyorum Ama Bilemiorum Takarsan Yorumlarina Bağli Kalarak Bende Taktirabilirim
bence hiç gerek yok...imza resminizde gordugum kadarıyla aracınız zaten yere yakın...yaydan sonra yere cok yakınlasır bu...yere vuracam altını dıye rahat kullanamayabılırsınız...(benım fıkrım)
bence hiç gerek yok...imza resminizde gordugum kadarıyla aracınız zaten yere yakın...yaydan sonra yere cok yakınlasır bu...yere vuracam altını dıye rahat kullanamayabılırsınız...(benım fıkrım)
bende vectra kullanım cok sert zaten bıde zaten alcak bende dusundum yay takııım dıye ama bundan sora her yerden ses gelmeye baslıcak problem olur dıye dusundum ama tabeıkı karar senın ıyı dusunmek lazım
arkadaşım aklın varsa kesinlikle yay kullanıp aracı alçaltma ben çok pişman oldum ses gelmedik yer kalmadı araçta süspansyon kalmadı resmen çırpıyor
orj kalsın bence