vectra c1 comfort kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 comfort var. iki kere kilitleme olayını anlamadım. camlarda önleyici var. araba giderken kapılar kilitleniyor .6 hava yastığı var .yağmur sensörü far. lastik basınç sensörü yok.

İki kere kilitlemede sanırım ikinci kilit çalınmalara karşı,Araç giderken kapıların kilitlenmesi kendi kendine mi devreye giriyor?Yağmur sensörü karadenizde büyük kolaylık,lbs olması iyi ama yüksek hızda uzun süre gidince at nalı şeklinde arıza lambası yanıyor.

2004 model vectram var .Arabamı hiç iki kere kilitleyemedim.Böyle bir özellik yok bende.(2001 vectra da vardı 2 kere kilitleyince kapı içerden bile açılmıyordu.)2 kere kilitleme olayı serviste eklenebilir mi ? teşekkür.

ben anlamadım arabanın bir ton özelliği varken böyle ufak tefek özelliklerde bence takılı kalmayın bu araba doğan şahin değilki bir kapısının kilidi çiftti tekdi camları sıkışma önleyicili falan olsun

bende 2007 vectra var hiç düşünmedim bu ayarları varmı yokmu onuda bilmiyorum sadece lanet bir alarm var ve en kısa zamanda söktürücem kafasına göre arabayı içinde ol dışında ol kitliyor

bence aracınızın kitapçığını alın bir güzel okuyun bakın ne güzel özellikleri var yada müsait bir vakdinizde servise gidip aklınıza takılan her şeyi servisdekilere sorun ayar yaptırın olmadı bilgisayara bağlatıp çünkü vectranın daha doğrusu opelin bazı özellikleri bilgisayardan açılıyor benim bildiğim mesela araba çalışdıkdan sonra kapıların kitlenme olayı falan

Aracın yağmur sensörü olduğunu bilmiyordum servise silecek arızalı diye gittim orada öğrendim,zamanı ve anlama kabiliyeti olan okur ama benim zamanım yok .

yaa benimde akü başını çıkardım şimdi kumanda dan camları yükseltemiyorum

onu bilgisayara sokucaksın arkadaşım bilgisayarda eror ler çıkıcak onları resetleticeksin camların düzelicek bende de oldu erorleri temizledim camlar kalkıyor ama arka camlar otomatik kalkmıyor uyuz oldum servisde diyorki seninkinde zaten arka camlar kumandadan kalkar otomatik ön camlarla beraber kalkmıyor diyor benimde aklımda arka camlarda önlerle beraber kalkıyor diye kalmışdı ama neyse o kadar önemli büyütülücek bir şey değil diye üsütnde durmadım

aküyü çıkarmadan önce her ikiside kumandadan kalkıyordu

evet opelin bu software inden iyi anlayan bir servis değilde bir usta ne yazık ki yok hepsinde bilgisaylar yazılımlar var ama çoğunda software bilgisi ingilizce falan sıfır çoğu ustanın zaten ünv okumuşluğu yok alaylı ortaokul terk lise terk adamların mekanik kaporta el mahareti gerektiren her türlü işçiliği çok iyi olsada ne yazık ki bu tür software yazılım bilgisayar bilgileri sıfır yalnız üç beş onlara ezbere gösterilmiş şeyleri yapabiliyorlar

bu arada öyle ayarlarıın hepsini çiçek gibi yapabilicek ibr servis bulursanız banada özelden yada burdan yazarsanız sevinirim

Benim elime o cihazla yazilimi vericekler çok güzel konuştururm ama nerde.izmirde 3. SanAYİDe söför ve oTomobilciler odasinin bir yeri var.orda motor meslek lisesinde okUyan coocukalri calistiriyorlar.bir kac kere aracimi oaraya goturdum.cocuklarda bir sey bilmiyor baktim yapamiyorlar ben baktim buldum buna bile bozuldu adamlar.

Geri