VeCtra C yol bilg. benzin uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar oncelikle arabam maşallah cok az yakıor :D:D 170 ytl benzin le 1080 km yol yaptım kımse inanmıyor sadece 200km s.dısı gerisi s.içi arkadaşlar dun aksam koyden gelıyorduk benzin iice bitsin demiştim yol bilg. menzil "0" oldu korktum gitmez die ama gitti "0" dan sonra nekadar daha yol gider şimdiden yorumlar için tşk arac vectra c elegance 1.6

ya o sırada stop etseydın tekrar calıstırsaydın emınımkı menzıl degısecektı.. . aksam yoldan gelmıstık menzıl 1 km yazıyordu sabah calısmadı araba. 4. marsta calısıp 2 kmlık petrole cok rahat gıttı. gerı dönusten gelen benzın bıraz menzılı sasırtıyor sanırım

astrammm' Alıntı:
ya o sırada stop etseydın tekrar calıstırsaydın emınımkı menzıl degısecektı.. . aksam yoldan gelmıstık menzıl 1 km yazıyordu sabah calısmadı araba. 4. marsta calısıp 2 kmlık petrole cok rahat gıttı. gerı dönusten gelen benzın bıraz menzılı sasırtıyor sanırım

dostum düşündum ama o an dagın basındayız bide calışmazsa bidaha die onu goze alamadım sence "0" olduktan sonra nekadar daha gider yada bunlar 0 olduktan sonra varsa yedek depoya geciyorlar mı

maşallah iyi yakmış

arkdaşlar oncelikle arabam maşallah cok az yakıor :D:D 170 ytl benzin le 1080 km yol yaptım kımse inanmıyor sadece 200km s.dısı gerisi s.içi arkadaşlar dun aksam koyden gelıyorduk benzin iice bitsin demiştim yol bilg. menzil "0" oldu korktum gitmez die ama gitti "0" dan sonra nekadar daha yol gider şimdiden yorumlar için tşk arac vectra c elegance 1.6

benim bildiğim kadarıyla zaten vectra c lerde 5 litrelik yedek depo var ayrıca da bu aracları 30-50 km menzil olarak gösteriyosa kesinlikle benzin alınmalı ve asla 0 kadar geşnmemeli çünkü pompalar hava yapıyo ve bunun masrafını duysanız dudaklarınız uçuklar haberiniz olsaun:eek:

Geri