güle güle bin güsel olmuş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OTTO COUPE' Alıntı:e güzel güle güle kullan nasıl necvox un performansından memnunmusun ?
Desing edition far modelleri xenon diye bir durum söz konusu değil.İlk siyah zeminli farlar gts modellerinde kullanılmıstır ki aynı farlar. Gts modelleride 2 farklı motor seceneği var.Eski kasalar için 2.2 ve 3.2 motorlu,bunlardan 2.2 olanlarda xenon standart değildir fakat 3.2 ler xenonludur.Yani seninkine uyumludur.Yani aynı frın xenonsuz olanıda var.mbaran' Alıntı:Selam Arkadaşım,
Ben de 2004 vectra comfort var. Ön sol far su aldığı için (arka plastik körük açık kaldığı için) içindeki parlak kısımda bozulmalar oldu. Bu yüzden çiftini değiştireyim, hatta değiştirmişken design edition modellerindekininden takayım dedim. Bana o modeller orijinal xenonlu, seninkine uymaz dendi?????. Sen bunu nasıl hallettin?
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.....
mbaran' Alıntı:Selam Arkadaşım,
Ben de 2004 vectra comfort var. Ön sol far su aldığı için (arka plastik körük açık kaldığı için) içindeki parlak kısımda bozulmalar oldu. Bu yüzden çiftini değiştireyim, hatta değiştirmişken design edition modellerindekininden takayım dedim. Bana o modeller orijinal xenonlu, seninkine uymaz dendi?????. Sen bunu nasıl hallettin?
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.....
Terror_Squad' Alıntı:edition siyah taban ön far ne kadar tuttu...Benim arabayada yapmayı düsünüuyorum ???