Vectra c yedek su deposu değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a.culcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.culcu

Kayıtlı Kullanıcı
02-Adıyaman
aRKADAŞLAR VECTRA C TWİNPORT YEDEK SU DEPOSUNU TAMİRCİNİN ÇIRAĞI DEĞİŞTİRDİ.yALNIZ HORTUMLARDAN HANGİSİ ÜSTTE HANGİSİ ALTTA KARAR VEREMEDİ.RADYATÖRDEN GELENİ ÜSTE,DİĞERİNİ ALTA TAKTI.BEN DE BAŞKA BİR TAMİRCİYE SORDUM FARKETMEZ DEDİ.DOĞRUSUNU BİLEN VAR MI ACABA?BİR DE SOĞUTMA SUYU UYARI IŞIĞI YANIYOR.SU EKSİK DEĞİL,SENSÖR ARIZALI HERHALDE SENSÖRÜ ESKİSİNİ ÇIKARIP YENİNİN YERİNE TAKABİLİR MİYİZ?TEŞEKKÜR EDERİM.

Hortumların ikisi de depoya gittiği için sorun olmaz fakat hortumlarda gerginlik olmamalı.
Ama orjinal deliklerine takılmalı yine de.rahatlıkla değiştirilebilir.
Seviye ölçüm sensörü takılı kalmış olmasın ? Arasına kireç tortu kalıntısı girmiş olabilir. Bidonu söküp sallayın yukarı aşağı tık tık sesi gelmeli geliyormu?
Eğer sorun bunlar değilse maalesef sensörü değiştirilemiyor

Sony Z5 ile gönderildi

Bir de çırak sensörün soketini takmamış olabilir

Sony Z5 ile gönderildi

su kabı sıfır ,yeni aldım.Kale marka .iade değişim olur da değmez.Gelirken kargo giderken kargo .o şekilde idare ederim herhalde.Teşekkür ederim.

Üzgünüm ama yedek su kabını orjinal dışında asla tavsiye etmiyorlar.sensör hatası, su kaçırma,basınca dayanamama,üst kapak contasını bile yakan oluyormuş bu yüzden.kale marka orjinal değil.mümkünse derhal orjinal ile değiştirin imkanınız varsa.yoksa aracınızı dikkatli kullanın seviye uyarısı yanlış olabileceğinden ara ara motor suyuna bakın derim

Sony Z5 ile gönderildi

Tolga arkadaşın dediği doğru. bir tanıdığımın hyundai aracı su seviyesi uyarısı vermediğinden conta yaktı. eski sensörü takmak çözüm olabilir. sensör hafifçe çevirerek çıkıyor.

Geri