vectra c xenon problemi...:((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xkaracanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xkaracanx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
xenon larım gece tam göstermiyor .. acaba ilk kez xenon lu araç kullanıyorum ondanmıdır.. yoksa xenon ampüllerinimi değiştirmem gerek .. bana yardımcı olrmusunuz .. bunun nedeni ne olabilir...??

xenon kaç Kelvin?

işte aklımdaki sorunun yandan yemiş hali.. şimdi yüksek kelvinlerde aydınlık daha az oluyor değil mi .. ve en iyisi 6000 hatta bilemedin 4000 kelvin diyeceksin değil mi ?

bende 8000 var valla çok memnunum gayet iyi aydınlatıyor.

Aracınız Vectra C mi yoksa VectraB CDX mi ? Profilinizde Vectra B görünüyorda karışıklık olmaması açısından sordum. CDX'lerde genel bir problem diye biliyorum. Merceğin küçük olması ve ampül ömrünün bitmiş olmasından kaynaklı. Yok eğer Vectra C ise far camındaki taş izleri ve mercek üzerindeki toz, is gibi kirlenme sebepli aydınlatmada azalma oluyor. Modeline bağlı olarak ampül ömrüde azalmış olabilir. Ben farları temizlettim mercekte dahil, aydınlatmada belirgin bir artış oldu..

arkadaşlar aracı yeni aldım vectra c 2004 ... 22.500 ytl.. 75.000 km ... araç süperde farlarım xenon degilmiş ayrıca bunu gidip sordum .. far ampüllerimin bi tanesi cok az ısık veriyo .. bunun sebebi nedir.. ben hiç açıp bakmadım.. far ampülünün biri farklımı acaba ... gece beyaz yansın istiyorum .. değiştiricem hepsinide .. sizce ne takmalıyım.. h7 ampül olacakta.. opelin kendi sitesisinde baktım.. 35 filan dı fiyatı..

bu ampül konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim ..

yav aslında benim için problem değilde babam gece zor görüyor o yönden diyorum..bazı ampüllerde arıza lambasının yanmasına neden oluyomuş.. o yüzden değiştirmekte istemiyorum açıkcası.. ama servisten değiştircez mecbur..

Geri