vectra-c problemlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bitecek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bitecek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba

2003 vectra-c elegance sahibiyim.

1- ) hareketli koltuk var sürücü tarafındaki düğmesi koptu bi kaç kez yapıştırma girişimi yaptım şu an hiç tutmuyo artık. komple motorunumu değişmem gerekir ? başka çözümü olurmu fiyat ne olur ?

2- ) Sol kapı aynası motorlu katlanabilir ayna. geçen bi araba çarptı dışa doğru gitti. şu an elektrik kısmı çalışıyor yani aynayı sağa sola oynatabiliyorum fakat artık katlanmıyor. ellede düzeltemiyorum tam oturmuyo. buna ne yapabilirim ? değişmem gerekirse parça bulamadım hep motorsuz var.

3-) motor ısındığı zaman ara ara ekranda motor-elektronik arıza lambası yanıyo. ( araba üzerinde anahtar resmi ) bu nedendir niye yapar ?

şimdiden teşekkürler

2.soruya yorum

2004 vectra elegance var bende.Yazmış olduğun 2.sorun sık sık bende oluyor park halineyken ya biri sürtmüş yada çol çocuk oynuyor ayna dışa doğru kaymış oluyor.Aynayı hafifçe zorlamadan dışa tekrar içe yapsan faydası olabilir.Ayna yerine tam oturmadığı zaman motor çalışsada aynayı bükemiyor.O yüzden aynanın yerine oturduğundan emin olmalısın.

bende 2004 elegance sahibiyim ayna problemi bende de var sürücü aynası sıkışma yapıyor.. benim geçici çözümüm var arada bir wd40 sıkıyorum aynanın arasına 1-2 haftada bir sıkınca katlanıyor:) 3. probleminiz için immobiliser olablir diyeceğim ama emin değilim yalnış bilgi vermiyim..

Elektrikli koltuk sorunu sadace düğmenin yerinden kopmasından kaynaklanıyorsa Motor değişimine falan gerek yok. Sanayide Opel parçası satan biyerden düğmeyi sipariş edin. İyibi elektrikçiye montajını yaptırın.

Motor ısındığında çıkan motor elektrik arızası ciddi olabilir, Zaman geçirmeden Tech-2 ye bağlatıp sorunun ne olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim.

selam arkadaşlar bende de 2003 elegance var aynı problemler var
anahtara cözüm bulan varmı birde bu aracların 2. el cıkmacısı yokmu
bilen varsa yardım ltf

3ncü arıza ile ilgili olarak başka bir sorunda hissediyormusunuz , örneğin bu ikaz yanınca aracın belirli bir devrin üstüne çıkmaması yada otomatikse vitesin 3den 4 e çıkmaması arabanın güçten düşmesi gibi ? sadece ikaz lambasımı yanıyor ? ayrıca arcınız dizel mi Benzinli mi ?

Geri