Vectra C Park sensörü yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmi_63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 2004 vectra comfort var bilirsiniz bu modelde park sensörü yok dışarıda taktırayım dedim aracın içine ayriyetten bir kaba gösterge koyacaklarını söylediler bende görüntü bozar diye taktırmadım bir opel servisine gidip öne 4 arkaya 4 sensör bunların görüntüsünü ortadaki bilgi ekranına aktara bilirlemi?? bilien varsa yardımcı olsun bide fiyat hakkında bilgisi olan?

Arkadaşım takacakları parça küçücük ve görüntüyü bozmuyor sağ köşeye taktılar benimkinde çok rahat oluyor ve güzel duruyor

orta ekrana aktarman zor, kartı değiştirmen ve yazılımını aktarman gerekir, bunu yapacak eleman bulmak lazım, servisin yapacağını da sanmam

görüntü pek bozulmasın konsolda dersen dikiz aynası modelleri var onlardan al derim...

ekran takmayı ver kardeşim ne gerek var diyosan sadece ötsün ki Elegance modelinde sadece ses vardır görünütü yok

arkadaşım ben geçen yıl çok araştırdım orjinali gibi ekranda izleme şansın yok...diğer kendinden ekranlılarıda ben tercih etmedim...

CYCLONE KONUŞAN SES İKAZLI 4'LÜ PARK SENSÖRÜ 341142
hepsiburada'dan şipariş ettim,bugün montajını yaptım.bir bayan konuşuyor,oldukça güzel.geri vites,sağa 80 cm,ortaya 60 cm,sola 40 cm,25 cm civarında aracınızı durdurun diyor

Arkadaşın söylediği gibi orijinalinde ekran görüntüsü yok, gerekte yok zaten. Ses yetiyor fazlasıyla ve büyük kolaylık sağlıyor. Hem görüntü olsa bile park ederken gözüm aynalarda ve dışarda olur göstergeye bakmam zaten, düşününce gereksiz geldi. Küçük göstergeli bişey taktırırsın ve uygun bir yere monte edersin sorun olmaz...

CYCLONE KONUŞAN SES İKAZLI 4'LÜ PARK SENSÖRÜ 341142
hepsiburada'dan şipariş ettim,bugün montajını yaptım.bir bayan konuşuyor,oldukça güzel.geri vites,sağa 80 cm,ortaya 60 cm,sola 40 cm,25 cm civarında aracınızı durdurun diyor
bende sıparıs ettım geldı taktırdım seslı konusuyo guzel 52 ytl :good:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar seslide karar verdim tekrar teşekkür ederim

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Arkadaşın söylediği gibi orijinalinde ekran görüntüsü yok, gerekte yok zaten. Ses yetiyor fazlasıyla ve büyük kolaylık sağlıyor. Hem görüntü olsa bile park ederken gözüm aynalarda ve dışarda olur göstergeye bakmam zaten, düşününce gereksiz geldi. Küçük göstergeli bişey taktırırsın ve uygun bir yere monte edersin sorun olmaz...

ses yeter... zaten guvenemiyorsun fazla sensöre ...sadece gordugun seye ne kadar yakınsın onu anlayabiliyorsun ki bunun için sesli olarak söver gibi yanık yanık ötüyo...

Geri