- Konuyu Başlatan
yoo benim ön dilde siyah plastik kısımiyikide siyah çukurda tümsekde sürtüyor çünkü
![]()
evet öndeki siyah ama yan ve arkayı gövde rengi yapmışlar.. valla çok şanslısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
yoo benim ön dilde siyah plastik kısımiyikide siyah çukurda tümsekde sürtüyor çünkü
![]()
anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın![]()
![]()
o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalıbir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni
böylesi daha güzel falan dedi
![]()
hayırlı olsun güle güle kullan
abartma yaaasağol volkan.. valla senin arabanın yanıda bizimki gazoz ağacı olur ancak![]()
abartma yaaajant yay var başka bir şey yokya haa birde led far hepsi bu. plan çokta para yok
anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın![]()
![]()
o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalıbir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni
böylesi daha güzel falan dedi
![]()