vectra c marş basmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a.culcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.culcu

Kayıtlı Kullanıcı
02-Adıyaman
Arabam 2006 vectra 1.6 twinport .Arabamda arasıra çalışmama sorunu var.Akü 2 yıl oldudeğiştireli,Akünün uyarı ışığı hep yeşilde,Bir iki tur atıp dolaştıktan sonra çalışıyor.Marş dinamosunun bakımını yaptırdım.marş dinamosu otomatiğini değiştirdim,aynen devam ediyor.Bir arkadaş beyinden olabilir dedi,başına gelen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
Arabam 2006 vectra 1.6 twinport .Arabamda arasıra çalışmama sorunu var.Akü 2 yıl oldudeğiştireli,Akünün uyarı ışığı hep yeşilde,Bir iki tur atıp dolaştıktan sonra çalışıyor.Marş dinamosunun bakımını yaptırdım.marş dinamosu otomatiğini değiştirdim,aynen devam ediyor.Bir arkadaş beyinden olabilir dedi,başına gelen var mı?
Öncelikle merhaba . Kaçak var mı. Hiç böyle bir şey söyleyen oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: a.culcu
Öncelikle merhaba . Kaçak var mı. Hiç böyle bir şey söyleyen oldu mu?
Kaçak daha önce vardı,yaptırdım.Ama orijinal cd çalar var üzerinde,içine oturup kapıları kilitlişyorum,3-5 dakika sonra cd çalardan ses geliyor.Kapalı olduğu halde ,arasıra ses geliyo,bir şeyler dönüyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
Kaçak daha önce vardı,yaptırdım.Ama orijinal cd çalar var üzerinde,içine oturup kapıları kilitlişyorum,3-5 dakika sonra cd çalardan ses geliyor.Kapalı olduğu halde ,arasıra ses geliyo,bir şeyler dönüyor sanki.
Üstad sanırım kaçaktan dolayı aracın aküsünü bitiriyor . Bi şüpendiğin yerlere baktır veya en güzel deneme yöntemi teyibin soketini çıkar bi gün veya ne kadar bekledikten sonra akü bitiyorsa dene bi bak

• Beğen
Öyle yapayım,teşekkür ederim.

Içerisinde cd bırak sorun kalkar

• Beğen
Mars basıp çalmişıyormu yoksa hiç mi mars basmıyor

Geri