vectra c lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELCD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bundan yaklaşık 20 gün önce vectra c aracıma 116000 km de lovato marka lpg taktırdım şimdilik memnunum
33 lt gaz
2,33 lpg fiyatı
320 km şehiriçi yol gitti
sizce bu iyimi fikirlerinizi bekliyorum herkese iyi akşamlar

arkadaşlar bir fikri olan yokmu aracın lpg de yaptığı km iyi sizce

0.24 kuruş hemde ilk depoda şehiriçi+vectra. hayırlı olsun.
bence gayet iyi.

arkadaşım saolsın cevap yazdığın için üzülüyordum acaba bu forumda cevap yazan yokmu diye sana kazasız sürüşler dilerim

bence iyi bir değer... ben geçen 35 lt gaz ile şehir dışı yeni bakımdan çıkmış aracımla 490 km yol yaptım. (lovato lpg'li) ortalama 90km hız ile... benim rekorum bu oldu...

Vectra C demişsiniz ama motor hacmi konusunda herhangi bir bilgi yok. SAnırım 1,6 motor. Eğer gerçek şehiriçi değer ise yani 200-300 m'de ışığa takılıyor, vitesi neredeyse hiç 4. vitese atmıyorsanız o zaman gerçek şehiriçi değeridir ki verdiğiniz bu km oldukça makul bir değerdir. Neredeyse 1 lt LPG ile 10 km yol yapmışsınız. Bu kasaya göre oldukça makul bir değer.

Son düzenleme:
Gayet iyi bir değer.

Lovato iyidir fakat her ustaya elletmeyin bir kere ayarı bozuldumu her adam toplayamaz.

arkadaşlar araç 2004 vectra comfoet 1,6 motor yaşadığım il ağrı burda trafik derdi yok ama
rakım 1700 metreye yakın buda bildiğim kadarıyla yakıtı etkiler yanlış biliyorsam lütfen düzeltin

bencede tüketiminiz gayet iyi.

Geri