vectra c kullanıcıları

Hayır tüm vectra c'lerde essentia dahil yağmur ve far sensörü standart donanımdadır ;)
ben vectra c1 makyajsız kasalarda comfort donanımda yağmur sensörü yok diye biliyordum. aynı aracın 2004 modelini kullanmıştık da. karıştırıyorum herhalde

arkadaşın aracı comfort donanım olduğu için yağmur sensörü yok. o düğme comfort modellerde fasıla ayarı olarak kullanılıyor.
aracımda yagmur sensoru olmasa bence o dugme olmaz ve yagmur sensoru var zaten.sadece o dugmenın tagmur sensoruyle bır alakası olup olmadıgını merak etmıştım.

vectra c eski yeni comfort ların hepsinde yağmur sensörü var sadece essentiallarda yok

Arkads demiş comfortta yok ama bende comfort vasr yagmus sensoru var

2003 vectra c özellikleri
8 hava yastığı
dört lastik lbs
yağmur snsörü
hız sabitleyici
ısıtmalı elekt ayna
kararan aynalar
Benim bildiğim bu kadar.

arkadaşlar sanırım o yok diyen arkadaş ya hiç vectraya binmemiş sağdan soldan duyduklarını yazdı yada bindiği vectra essential dı ona comfort dediler belkide bindiği vectrada yağmur sensörünü çalıştırmayı bilmiyordu sahibi yada arızalı olabilir..

Vectra c kasaların hepsinde comfort olsun elegance olsun eski yeni yağmur sensörü var bir zahmette o klassmanda bir araçda bu donanım olsun...

BENDE 2005 COMFORT VAR FAR SENSÖRÜ YAĞMUS SENSÖRÜ VAR DÜMESİ YOK SADECE KADELIMI BI APARTI VAR SILECEKLERI CALASIRITALN YERIN USUTUNDE ODA yanı o apart hasaslıgı ayarlıyo

Dipnot..
2004 vectram var..anahtarın açma tuşuna devamlı basınca 4 cam otomatik açılıyor.Kapama tuşuna basınca da 4 cam otomatik kapanıyorr...Deneyin derim..aracımda alarm yok bu arada.

Geri