Vectra C Kasa İçin Lastik Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaanKan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaanKan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Malum Yaz Geldi Kışlık Lastikleri Çıkarıp Yazlık Lastik Taktırmak Lazım. Aracı Alırken Petlas Marka Lastikler Vardı Önler Kışlık Arkalar Yazlık. Arka Lastiklerin Birinde Birleşim Yerinden Ayrıldığını Görünce 4 Tane Yazlık Lastik Almaya Karar Verdim. Opellerin Genelinde Konfor Olmadığı İçin Konfor Lastikleri Tercihimdir. Ayrıca Fiyatıda Makul Olması Bütçe Açısında İyidir. Şimdiden Teşekkürler.

lassa'nın yeni çıkardığı (ponema galiba adı)bi lastik var on numara duruyor kullanmadım ama özellikleri çok iyi kağıt üzerinde

the İMAM
'06 elegance

Lassa Phenoma gerçekten yol tutuşu çok iyi olan bir lastik. Kasım 2011 de aldım 4 adet, işim gereği kütahya-bolu-izmir arasında yaklaşık 22bin km yaptım. Kış yada kar lastiği olmadığı halde 1 kez zincir taktım kışın o da otoparkta gömülü kaldığım içindir. Zaten 16" ve üzeri olan jantları kullanan araçlar için üretilmiş performans lastiğidir.
Biraz yol sesini duyuyorum ama her güzelin bir kusuru vardır ;)

Şimdilik En Cazip Nexen Marka Gibi Görünüyor. Yüksek İhtimal Nexen Düşünmekteyim. GT Radial Çok Hoşuma Gitti Harika Bir Görünümü Var. Ama Onlarında Su Kanalları Yok Biraz Sesli Olacağını Söylüyorlar.

Nexen N8000 Taktırdım. Konfor İyi Ama Asfaltta Biraz Ses Yapıyor.

Geri