vectra-c ilginç bir problem..??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pardus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pardus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle araçtan bahsedeyim,aracım 2004 model opel vectra c 1.8 benzinli comfort,ben bir akrambamdan sonra 3. sahibiyim,kayıtlara göre almanyadan özel olarak ithal edilmiş,tek eksiği far yıkama :),araç tpitronic vites,cruise control,deri döşeme,sunroof vs.. aklınıza gelen her türlü donanım mevcut,araç yaklaşık 1 yıldır bende ve bugüne kadar kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım,fakat 2 hafta önce çok ilginç bir problemle karşılaştım,aracı çalıştırdım marş basıyor fakat araç çalışmadı,aracın motoruna benzin gitmediği belli,çekiciyle şaşmazdaki ustama götürdüm,benzin pompasını söktük,kontrol için aküye bağladık,pompa çalışıyor fakat araçta pompaya elektrik gitmiyor,elektrikçi çağırdık sigortalar kontrol edildi bir sorun yok,araç tekrar çalışmaya başladı aldım 20 km. bindim sonra tekrar aynı arızayı verdi,geriye beyin problemi kaldı,beyin için aracı yetkili opel servisine götürdüm,beyin bir süre sonra ısınıp pompaya giden elektiriği kesebilir dediler,parçayı istanbula konrole gönderdik beyinde bir problem çıkmadı,hala problemi bulmaya çalışıyorlar,eğer daha önce bu tip bir promlemle karşılaştıysanız veya herhangi bir tahmininiz varsa yardımlarınızı rica ederim,sorunun bakımsızlıktan kaynaklanacağını zannetmiyorum,her 5bin km de yağ'la birlikte araçtaki bütün filtreleri düzenli olarak değiştiririm,yalnız geçenlerde akü değiştirdim aracın standartları 70amp. fakat eski ustamın isteğiyle 72 amp. le değiştirdim bunun bir sorun yaratmayacağını söyledi,servistekilerde aynı fikirde,bir dipnot olarak bunuda belirtmek istedim,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

opis te sizinle aynı fikirde, bakalım şu an araç testte

Geri