vectra c için indash çerçeve temin edilir...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mvk0571
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gawain79' Alıntı:
hocam sımdı bu corsaya cerceve yaptırıp taktıgımız zaman necvoxu,ben bunu cıkartabılır mıyım aksam eve geldıgım zaman?
yanı oyle acıkta durması tehlıkelı, normal oto teybı gıbı her sabah takıp her aksam cıkartıp eve gıdebılırmıyım? boyle bır alet mı nasıl? kullananlar acıklarsa guzel olur. yoksa sadece ekranımı alıyoruz elımıze ne yapıyoruz, hırsızlıka onlem olarak ne yapıyorsunuz?

arkadaşım maalesef bu tip teyiplerin hiçbirisini kafası veya ekranı çıkmaz... takıldığı gibi kalır:( :( :(

arkadaşlar 2002 corsam için 2005 model araçların daha doğrusu cd30 mp3 blaupunkt un soketinden arıyorum çünkü teybi aldık ama takamadık soketler farklı olduğu için kendi aracından soketleri söküp başka teyb takan varsa haberim olsun temasa geçelim.veya buna uygun soket nerden edinebilirim?

incay13' Alıntı:
arkadaşlar 2002 corsam için 2005 model araçların daha doğrusu cd30 mp3 blaupunkt un soketinden arıyorum çünkü teybi aldık ama takamadık soketler farklı olduğu için kendi aracından soketleri söküp başka teyb takan varsa haberim olsun temasa geçelim.veya buna uygun soket nerden edinebilirim?

aklımızda olsun ama sorman lazım...

Arkadaşım 2007 model astra h için iç kaplama renginde teyp çerçevesi temin edebilirmiyiz ?

peki orjinal cd30 u cıkarıp in dash yada doubledyn bi cihaz takarsak yol bilgisayarı vs kullanabiliyormuyuz eskisi gibi ? yada neler kullanamıyoruz (direksiyondan kumanda,müzik bilgilerinin ekranda gorunmesi vs) ?

ewt arkadaşım bende duble din düşünüyorum.yol bilgisayarını kullana biliyormuyuz gene??

bende de vectra c var indash lisinide gördüm doubledinlisinide gördüm arabada çok eğriti duruyordu hiç beyenmedim oraya tam çerçeve komple lcd panel şahane yakışır ama onu yapanda görmedim sadece elimde bir resim var öyle ama kim yapmış bilmiyorum

mvk0571 Merhabalar, bende Vectra c2 var, yurtdışından double din sipariş ettim 1-2 haftaya kadar gelicek, çerçeveye acil ihtiyacım var, satan arkadaşın iletişim bilgilerini verirsen çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler....
Yunus Emre ÇAKICI
0.532 382 37 33
yunusemrecakici@gmail.com

Geri