Vectra C hareket halinde otomatik kapı kilitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merdem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kullanma klavuzunda araç harekete geçince kapıların otomatik olarak kilitlenmesini sağlayabileceğiniz yazıyor.Anahtar üzerindeki kilitleme tuşu ile kapıdaki kilitleme tuşuna aynı anda iki kere basarsak bu mod aktif oluyormuş.Fakat ben defalarca uğraştım aktif olmadı.
Acaba bu işlemi araç hareket halindeyken mi yapmamız gerekiyor.Çünkü istenen hızda şeklinde bir ifade var.Sabah bir de bunu deneyeceğim yada bilen varsa yazarsa sevinirim.

Tüm denemelerim başarısız.Sanırım bu özellik çalışmıyor.Niye klavuzda böyle bir özellikten bahsedildiğini anlayamadım.

bizde oluyor ben yaptım fakat iki kere basma fln değil aracı açın kapsını binin içine kapıyı kapatıp anahtarın kapama düğemesi ile kapıdaki kilitleme düğmesine aynı anda basın biiip sesi gelene kadar basılı tutun ok dir fakat kapıları açmak içinde anahtara iki kere basmanız gerekecek bundan sonra ve araç stop eetiğinde inileceği zaman araçtan yolcular için yine kapıdaki kilit aç düğmesine basmanız lazım

Çok teşekürler oldu sonunda

Kullanma klavuzunda araç harekete geçince kapıların otomatik olarak kilitlenmesini sağlayabileceğiniz yazıyor.Anahtar üzerindeki kilitleme tuşu ile kapıdaki kilitleme tuşuna aynı anda iki kere basarsak bu mod aktif oluyormuş.Fakat ben defalarca uğraştım aktif olmadı.
Acaba bu işlemi araç hareket halindeyken mi yapmamız gerekiyor.Çünkü istenen hızda şeklinde bir ifade var.Sabah bir de bunu deneyeceğim yada bilen varsa yazarsa sevinirim.
Peki faydalımı sizce bu özellik.Manuel olması daha iyi bence.Kendi kendine kilitlenme riski düşündürücü geliyor bana

Peki faydalımı sizce bu özellik.Manuel olması daha iyi bence.Kendi kendine kilitlenme riski düşündürücü geliyor bana
zararlı olsa kullanma kitapçığın da yazmazdı diye düşünüyorum zaten kaza anında otomatik olarak darbe aldığın da kapılar kilitli ise açılıyor

aykal kapıdaki kapama düğmesi demişsin ama anlamadım?

astrada varmıdır acaba??
gokhan olması lazım senınkınde bende astra g var bu özellık;)

Geri