Vectra C GTS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Zamanında bu arabanın bu kasasından ve motorundan haberim olsaydı 1.6 sedan yerine bu kasayı bu motorla alırdım.Şimdi de içim gidiyor temizini bulursam herhalde 5.20 nin yanına bir tane de bundan çekerim hevesimi almak için :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-gts-lpg,sunroof-full-temiz-115153163/detay/

ne yakıyordur acaba bunlar benımde cok hosuma gıdıyor opel sonucta yaa :)

Temizi Hüseyin Abi'de (HK nickli üye)

satıyordu yakın zamanda hatta...

2.0 Vectra B den %10 falan fazla yakıyordur, bu güce helali hoş olsun metin :D

yanı abıcımde ben ogrencıyımya o yuzden soruyorum bende buyuk motor hastalıgı var ama ısta :D

yanı abıcımde ben ogrencıyımya o yuzden soruyorum bende buyuk motor hastalıgı var ama ısta :D

Ben de öğrenciyim, senin yine gözün 2.0 da, ben elime para geçse bmw 5.40i alıcam 4400cc V8 :D

Ben de öğrenciyim, senin yine gözün 2.0 da, ben elime para geçse bmw 5.40i alıcam 4400cc V8 :D

gelır farkı vardır oralara gırersek sımdı ohooooo ıstedıklerımı saysam :D almaya alıyorumda kapıda yatar bosuna :D

Bir galerici olarak benden size tavsiye: Sırf silindir hacmi büyük diye bir arabaya para vermeyin.Aynı işin çok daha fazlasını gören 2.0 araçlar var :) Hani illa hız desem bugün Subarı WRX 2.5 STİ alırdım :)

Geri