vectra c enjektör kaciriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cimcam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cimcam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaslar 2005 model vectra c 1,9 ctdi 150 hp ve 171.000 km de ki arcimda kalkis ve düsük devirlerde sirkeleme oluyor,dün motorun plastik kapagini kaldirdim,birinci enjektrün alti tamamen yag gibi bir sivi ile dolmus,acaba enjektör kaciriyormu,titremeyi ondan yaparmi,birde enjektör contasindan süpheleniyorum siz ne dersiniz.....saygilar..

enjektörün alt sabitleme somununu hafiif sıkarsanız problem kalmaz...
enjektörün zamanla kapak o ring i sıcak soğuk basınç derken özelliğini yitiriyor...

işinizi çok kolay çözersiniz ama ben buna bineceğim derseniz,170k de bir araç,,bir enjektör bakımı yaptırabilirsiniz 150 lira civarına alt o ring leride değişir kafanız rahat kullanırsınız..

cevabin icin tesekkür ederim arkadasim, peki arac titremeyi bundan yaparmi?

rica ederim...
evet enjektör titremeye sebep verebilir,fakat titretecek kadar çok gevşek olduğunu sanmıyorum,ana kirli enjektör titremeye yol açabilir..

aracın egzantirik durumu nedir?egzantirik de araçta titreme yapar

ok.yukarida yazdigim gibi birinci enjektör bence bayagi bi kaciriyor ,plastik motor kapagina kadar sicramis.baska bir ariza oldugunu sanmiyorum en azindan gözle görülür hata simdilik budur ayrica enjektörler kirli olsa egsozdan siyah duman atmazmi benim aracta böyle birsey yok simdilik yoksa yaniliyormuyum?

herzaman değil...geri dönüşlerde problem olursa öyle dumana vurmaz...
ama dediğim gibi bağlantı somununu sıkın geçer ama 4 oring in değişmesi iyi olur çok bir para değildir...değiştirin binin ;)

verdigin cevaplar icin bir kez daha tesekkür ederim arkadasim....Tavsiyene ivedilikle uyacagimdan emin olabilirsin...

egzantirik yani kam milini diyordum emre...benim araçtata titreme çok fazlaydı egzantirik mili yani kam mili değiştirince titreme geçti ondan söyledim...

Geri