kazsız belasız ii günlerde kullan kardeşim.. yalnız bişe dikkatimi çekti aracın önünde taş yaralarımı var yoqsa resimde ölemi çıkmış_?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazsız belasız ii günlerde kullan kardeşim.. yalnız bişe dikkatimi çekti aracın önünde taş yaralarımı var yoqsa resimde ölemi çıkmış_?
Çok temiz ve güzel araç. Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz şu an, çünkü bende dün aldım aynısındanBenim renk gümüş, içi koyu renk. Seninkinin döşeme rengi süper, yalnız koyu renk sürekli yıkatman lazım yoksa kirli duruyor. Ben temiz binme hastası olduğum için koyu renge cesaret edemedim. Jantlarını değiştirme bence, benim çok hoşuma gitti orijinal jantı elegance'ların.. Hayırlı uğurlu olsun; kazasız, belasız, cezasız sürüşler..
araç kaç km de acaba?lpg de sorun yaşıyor musunuz?yardımcı olursanız sevinirim
Hiç boş durmamışsın, hemen film, stop.. Ben HALA parları beyaz yapıcam. Sen yaptırda gaza geleyim biraz bari
quote]
Parkları yazacaktım. Sen parkları bi beyaz yap gerisi gelirHa sisle geziyosan onlarada beyaz yaptırabilirsin. Ama ben tavsiye etmem
Renkte çok yakınmış. Opel mavi ve türevlerini seviyor sanırım
Hiç boş durmamışsın, hemen film, stop.. Ben HALA parları beyaz yapıcam. Sen yaptırda gaza geleyim biraz bari
quote]
Parkları yazacaktım. Sen parkları bi beyaz yap gerisi gelirHa sisle geziyosan onlarada beyaz yaptırabilirsin. Ama ben tavsiye etmem
Renkte çok yakınmış. Opel mavi ve türevlerini seviyor sanırım
kardeş senin için yarın ilk iş parkları da beyaz yapacam fotosunu çekip ekleyecem ama önce şu dtm yi bi söktüreyimkimse beyenmedi çünkü