utalar özellikle cengiz abi orj cd 30 mp3 taktık hani aldığımız cihazdanmı diye ama nafile cd 30 dada aynı sorun coğu kanallar da cızırtı parazit var kesemedik servise gittim vallaha anlayan yok hurdacıdan arka tavan antenini komple göğüse kadar deyiştirdim ama hala aynı bu anten tesisatı vectra c lerde tavanın sağ üst köşeden gelip ön sağ camın kirişinden aşşagı iniyor ve aşşagıda sag tarfta aykalık bölümüde kutu gibi iki parca birbirinr geçmeli bir yerde birleşiyor ve burdan aracın teybine devam ediyor abilerim ustalarım mekanik olsa her ihtimali bulur hesaplamamı yapar hallederim ama bu teyipteki parazit olayını halledemedim kafayı yiyeceğim yaw
bina araralarında daha cok parazit yapıyor acık arazide coğu kanal net kızılaya giriyorum ankaranın göbeğinde başlıyor parazit hani artı kutupu eksi kutupa deydirince cat diye ses gelir ya işte bu sesin aynısı ve devamlısı kimi yerde net anlamadım vectra c araca biniyorum teyip tesisatı sorunlu opel türkiye de yazdım cevap yok bu teyiplerde antene elektrik teyp üzerinden gidiyormuş özel bir pıooner servisinde ölçüm yapıldı cıkışı normal bu parazit yapmaz diyor cıkıyoruz teste parazit devam servise götür diyor ah bi anlayan olsa götüreyimde onlarda pıooner cıya götür diyorlar anlamadım vallaha kafam atıyor bazen aracın komple tesisatınımı deyiştirsem diyorum acil yardım canıma tak dedi