vectra c comfort klima tus disfonksiyonu

sadece dugme degildir o kadar masraf cikartan... muhtemelen kontrol panelinin ( klima icin olan kismin ) tamamini degistirmeyi planladilar da ondan oyle dediler muhtemelen... garantisi olan arkadas bir gitsin de garanti kapsamindayken minimum masrafla nasil cozuyorlar bir gorelim...bizim arac garanti disi... kanimca icini acip temizler veya hic acmadan spreyi varsa onu da sikabilirler... garanti isleminin sonucunu heyecanla bekliyoruz...

bu sorun deil galiba benimkinde de varr :D

walla bende öle bi sorun yok akisne çok memnunum ama otomatik kliması olanlar bunu nie sorun yapıosunzki :S:S ztn otomatik iklim kontrolllü demi ? direk autoya basın ohh içinz rahat ama autoda tm ayar alamıyorum diosanız auto açıkken dereceyi aşşa yda yukarı istediğinz sevyeye ayarların gayet kolay ve kullanışlı oluyor benden demesi :)

memnun oldugun icin sevindim de birileri cozum yazsa mesela ustalarimizdan isim yapmis olanlar gibi biz de mutlular kervanina katilsak... ayrica auto dedigin fonsiyon kisa mesafe de pek cozum uretmiyor arkadasim ve de aracin hava dagilimini keyfimizce ayarlamak istersek de auto dan cikmamiz lazim edebiliyor... bir de bir ozellige ihtiyac duymaman onu bozuk olarak tutmani gecerli kilacak bir neden olmaz herhalde...

eet haklısın ben onu 700 ytl fazla fln die yazanlar olduğu için söledim eğer durumun yokssa yada bi çözüm bulamadıysan böle kullanabilrsin die sölemek istemiştim

arkadaşlar bu sorun kronik hepsinde var..ne spreyle nede başka bişeyle düzelmez.serviste yaptırsanız bile aynısı yie olacaktır.fabrika çıkışında sorunlu..aynı zamanda sabit hız kontol düğmelere de aynı.çıkıştan böyle..paranızı boşa harcamayın

:good:
arkadaşlar bu sorun kronik hepsinde var..ne spreyle nede başka bişeyle düzelmez.serviste yaptırsanız bile aynısı yie olacaktır.fabrika çıkışında sorunlu..aynı zamanda sabit hız kontol düğmelere de aynı.çıkıştan böyle..paranızı boşa harcamayın
AYNEN ÖYLE BOŞUNA PARANIZI ZİYAN ETMEYİN...

araç garantiliyse problem olmaz ücretsiz değişirler bu ay içinde fırsat bulursam yaptırmayı düşünüyorum çözümü sizlerle paylaşırım

bende de aynı problem var,zaten dikkat dağıtan bi tuş,kapatıyım derken aniden 7. seviye oluyor.ama dedikleri gibi nazik davranınca biraz daha etkili kullanılabiliyor.ne yapalım bu da vectra c lerin kronik sorunlarından biri demek ki.benim farkettiğim kronik problemlerinden biride motorun geç ısınma sorunu.

Bence de bu bir sorun değil arkadaslar cünkü bende de aynısı oluyo.İnternetten biraz arastırdım ve kitapcıgını kurcaladım orada yazana göre mesela kalorifer 5.ci kademedeyken kontagı kapattınız o zaman otomatik olarak 5.ci kademeyi hafızaya alıyormus.Sonra dan calıstırdıgınızda da sürekli gecisler yapıyo ya bence o hafızaya aldıgı ayarlar arasında gecisler yapıyo ama o hafızayı nerden silebiliriz onu daha bende bulamadım :D:D

Geri