vectra c comfort klima tus disfonksiyonu

Konunun üzerinden baya bi zaman geçmiş.Tekrar hortlatayım.Bu süre zarfında biçözüm bulabilen oldumu acaba?Bugün 2004 comfort a pazarlık edip anlaştık.Satıcı fonksiyonları gösterirken aynı arızanın olduğunu fark ettik.Tereddütte kaldım acil bir yardım edebilirmisiniz.

aracimizin klima kontrollerindeki fan kademesini arttirip azaltmaya yarayan sonsuz cevirmeli dugme ile fan seviyesini ayarlamaya calisirken kendi kendine kademesi inip cikiyor yani azaltma yukseltmeyi tam uyduramiyorum ben... bu sonzsuz tusun optik bir sisteme dayali oldugunu dusundugum icin kir pislik falan kaynakli oldugunu zannediyorum... evimizdeki muzik setlerinde falan da olurdu bu sorun... sonuc olarak nedeni bu mudur nasil cozeriz servis... 700 liraya degisimi lazim demis ...buna ince temizlik falan yapilsa cozulur mu acaba... nasil sokulur oraya ulasmak icin bu gogus...

Yok mu?:confused:Son zamanlarda çözüm bulabilen.

arkadaşlar sorun teybin ses düğmesinde de oluyo aynı sıkıntı fakat ses düğmesi halledilebilmesine karşın fan kontrol düğmesi yapılamıyor.kontak sprey falan olmuyo iki günde yine aynı.bence uğraşmayın bu bi hastalık deyin geçin.ben yetkili servise sordum rakam 1000 tl civarıydı.sadece düğme değişmiyo o kısım komple değişiyo o nedenle pahalı.ama uğraşmaya değmez.bir tık 3 sn bekle bir tık 3 saniye bekle bir tık.ancak bööle çözülüyo..:)iyi forumlar..

Geri